• диета за лято

Подгответе се за море с лятна диета!

Лятото наближава, а това означава, че отново трябва да ходите на море, а това пък автоматичо означава, че трябва да се отървете от излишните килограми натрупани през зимата. На морето всеки иска да има перфектното тяло, но не всеки може да го постигне. Има много диети, които да ви отърват от излишните килограми, но ние ще ви представим лесна лятна диета, която за 7 дена ще нормализира теглото ви и ще се чувствате много по-добре.

През първият ден от лятната диета заложете на 1 кг. плод по избор или 1 л. изцеден плод, но без захар. Трябва да знаете, че като изберете 1 плод, трябва да консумирате само него, за да не се обърква огранизма.

Вторият ден включва половин сварено пиле, но без кожа и излишна мазнина. Не трябва да ядете хляб или сладки храни, спазвайте стриктно диетата.

Третият ден включва 1 килограм зеленчуци по избор. Можете да си направите сок от зеленчуци, но без сол и подправки.

Четвъртият ден от диетата включва 1 килограм тиквички, задушени във вода, отново без сол.

Петият ден ви е позволено да хапнете половин килограм прясна извара и 1 литър прясно мляко.

Шестият ден включва каша от овесени ядки, които трябва да са максимум 500 гр. суха субстанция. Приготвяте ги само с вода, без никакви подправки.

Седмият последен ден отново включва 1 килограм плод или 1 литър изцедени плодове.

С тази диета ще получите желаният резултат и ще се отървете от излишните мазнини, но не забравяйте, че по време на диетата не трябва да консумирате нищо, което не е включено в списъка. Подложете се на 7-дневно лишение и отидете на море с перфектна фигура.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *