• Лейди Гага

4 песни, които изпълнителите ненавиждат!

ненавиждани хитовеИма много песни, които влизат в големите класации и стават хитове, но това не е от значение за изпълнителите. В много случаи изпълнителите на хитови песни ненавиждат своите хитове. Определено големите песни на някои изпълнители са чисто проклятие за тях. Ето някои от най-известните музикални изпълнители, които не харесват своите най-големи хитове и дори предпочитат да не са ги записвали никога.

1. Miley Cyrus – Party in the USA! Майли смята, че нейното 13-годишно „Аз“ би пребило 17-годишното момиче, което се е продало на музиката си. Като оставим факта, че тя самата определя това като продаване (какво обаче е участието и в Hannah Montana и последвалите и песни?), то определено проблем за нея има. Тя мрази песента още от както е излязла в ротация. Трябвало е да я чуе поне 500 пъти преди всичко да се получи по този начин. Тъжно е, че тази песен я направи известна, а тя не оценява този факт.

2. Led Zeppelin – Stairway to Heaven! Малко по-големите, които четат тази статия определено ще помнят тази великолепна балата. Тя е една от епичните песни в този жанр, но Робърт Плант не един път е казвал, че ако се наложи отново да изпълни тази песен на живо, определено ще се пръсне на парчета. Не го разбирам, въобще!

3. Lady Gaga –Telephone! Тази част от материала определено не е подходяща за феновете на Beyonce! Поемете дълбоко въздух и преброите до 10 преди да реагирате. Лейди Гага не обвинява своята дуетна партньорка за лошия резултат, в който видеото се е превърнало за нея, но просто смята, че е трябвало да го пооправи малко повече и да има повече отговорност за него. Определено Гага е един от хората, които искат да се променят с всеки изминал ден и тази песен е част от старото и непроменено минало.

4. The Beastie Boys – (You Gotta) Fight For Your Right (To Party). Тази песен може би не е известна на всичките ни читатели, но идеята заради която е включена в албума Sounds of Science сама по себе си е много забавна. Адам Яух признава, че тази песен е включена от бандата, защото не струва. Песента е била пусната с цел да бъде иронична, но някои фенове са я взели твърде за сериозно. И по ирония на съдбата, това са тези фенове, за които тази песен е направена, и които тя подиграва по един или друг начин!

Списъкът може да продължи много дълго, но определено това са едни от най-характерните хитове, които не са харесвани много от своите изпълнители!

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *