• перфектен корем

Турбо диета за перфектния корем

Всяка жена малко или много иска да изглежда добре, да има хубаво тяло и най-вече плосък корем. За целта обаче, дамите трябва да се подлагат на изтощителни диети или да спортуват ежедневно, като ние ще ви представим един доста по-лесен и ефективен начин. Разбира се, това отново е диета, но диета, която е лесна за изпълнение и с почти мигновен ефект.

Ден 1:  За закуска си пригответе парче нискомаслено сирене с пълнозърнест хляб, около 20 гр. шунка и 1 варено яйце. За обяд трябва да осигурите пуешки котлет с горчица от хрян, като можете да го запечете с горещо олио и да добавите зелена салата към обяда. Вечерята ви ще бъде от 100 гр. пикантни спагети и дори е препоръчително да запържете 1 люта чушка и да я добавите към спагетите.

Ден 2: Закуската ви се състои от 2 сухара, като единия намажете с горчица, а другия със смес от горски плодове и мед. Можете да добавите твърдо сирене, за предпочитане прясно. За обяд пригответе 100 гр. гърби, 100 гр. тиква, 50 гр. ориз, 40 гр. грах, 1 домат, 1 лъжица олио, черен пипер и малко бульон. Ориза го сварете, а другите продукти ги запържете и направете супа. Вечерята ще бъде от пилешка салата, която ще приготвите по специална рецепта. 1 домат, половин ябълка и половин глава червен лук ги запържете с много малко олио. След това прибавете балсамов оцет, черен пипер и сол. Нарежете пилешкото месо на малки парченца и също го запържете. Смесвате всичко и разбърквате.

диета за корем

Искате ли такъв корем?

Ден 3: За закуска си набавете плодови мюсли, 1 мандарина, 50 гр. стафиди, половин киви, 50 гр. прясно сирене, 50 гр. мляко и 50 гр. корнфлейкс. Смесете всичко в една купа и си хапнете без притеснение. За обяд пригответе сьомга със спанак. Необходими са ви 150 гр. сьомга, 250 гр. спанак, 1 домат и малко вода. Запържете всичко и хапвайте. Може да добавите 1 филия пълнозърнест хляб. За вечеря заложете на варени картофи със сирене. Нужни са ви около 200 гр. картофи, 40 гр. сирене, 1 домат нарязан на ситно, магданоз, черен пипер и малко сирене.

Чудите се каква е тайната на тази диета и как ще ви помогне тя ли? Към всяко хранене има определена съставка, която ви помага да изгорите излишните калории и да въведете нужният ред. Това са горчицата, оцета, черния пипер. Залагайте повече на тях и ще имате перфектното тяло.

 

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *