Как да изберем оригинален подарък за мъж?

Поради факта, че на пазара има много по-голямо разнообразие от дамски стоки, изборът на подходящ подарък за мъж, често е много труден. С идеята да Ви помогнем, когато трябва да избирате подарък за мъж, създаваме тази тема.

Най-напред, би било редно да се определи, колко близък Ви е мъжа, за да направите и някакъв ценови разчет за подаръка. Важно е също, и дали знаете от какво се нуждае той. Ако например, човекът е Ваш не особено близък, и се нуждае от таблет, не Вие сте човекът, който трябва да му го подари. Ако обаче човекът нуждаещ се от таблет е Ваш брат, съпруг или друг близък, може би това ще бъде най-подходящия подарък, който може да му направите.

Важен е и поводът. За имен ден например, може да подарите и нещо символично – оригинална и забавна картичка, бутилка вино, или пък сервиз от чаши. Независимо колко е малък и евтин подаръкът, щом е за имен ден, той е подходящ.

За рожден ден обаче, особено ако е юбилей, такива подаръци са твърде малки и неоригинални. Тогава трябва да се замислите за нещо по-скъпо, по-функционално и по-подходящо. Тук може да помислите за елегантен комплект с принадлежности за бръснене, марков колан, или пък красива картина. Важно е обаче, дали получателят ще оцени такъв подарък – ако не си пада много по изкуството, забравете за картината.

Подходящ подарък за мъж, любител на музиката, би бил и диск с песни, които са излезли в годината му на раждане например, или пък новия албум на любимата група.

Повечето мъже си падат по интересни, нестандартни и функционални джаджи, каквито можете да откриете на сайта ни – Shturo.com. В този ред на мисли може да вземете USB флашка с нестандартна форма и дизайн, оригинална термо чаша, която като се напълни с топла течност, на стената й се изобразява снимка или картинка, или нещо друго, стига то да е нестандартно и да върши някаква работа.

Знаете също, че няма нищо на света, което мъжете да обичат повече от колата си. За това, една GPS навигация, музикален плейър за включване в запалката на автомобила, нова тапицерия, или пък CD, ще зарадват всеки собственик на автомобил.

В крайна сметка, разликата между момчетата и мъжете е само в размера и цената на техните играчки, така че може да зарадвате представителите на силния пол и с някои модел за сглобяване, например хеликоптер, подводница, и т.н.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *