• какво ни привлича

Какво ни привлича в противоположният пол?

Взаимоотношенията между мъже и жени винаги са били една много интересна тема, по която редица учени се надпреварват, за да докажат на какво се дължи това първично привличане.

Разбира се, винаги има и хора, които не харесват противоположния пол и предпочитат да са със себеподобни, но най-често връзките са именно между мъж и жена, тъй като това е свързано и с биологическото оцеляване на човешкият род.

Последни проучвания сочат, че мъжете харесват стегнати тела. За повечето от тях големината на гърдите не е толкова важна, колкото формата им. Коремчето на привлекателната жена според идеалите на силната част от човечеството трябва да е по възможност с плочки. Дължината на краката на перфектната дама пък имат значение само за 11% от мъжете.

Те смятат, че стегнатото тяло и плоското коремче правят почти всяка жена секси. Извивките също са от основно значение и трябва по възможност да са повече. А що се отнася до косата на перфектната жена, тя трябва да е мека и лъскава, без излишни стилизанти.

Прическата, която действа най-възбуждащо на силния пол, учудващо е конската опашка. Въпреки че, е най-омразната за всички жени, явно сред мъжете е точно обратното.

Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм ли е идеалният мъж?

Що се отнася до предпочитанията на женския пол за мъжът-мечта, почти всички представителки сочат мускулестото тяло като секси. Едва 10% твърдят, че това няма значение. Плочките по корема и широките рамене са задължителни за всеки представител на силният пол, който иска да се радва на женски ласки. Голяма част от дамите определят бившият футболист и настоящ модел – Дейвид Бекъм като пример за секси мъж.

Стегнатото тяло и плоския корем са постижими. Трябва просто малко постоянство. Освен че, ще бъдете в перфектна физическа форма, ще спечелите и възхищението на срещуположния пол! Винаги е добре да поддържате тялото си, тъй като жената/мъжа до вас ще трябва да го гледа всеки ден, така че не подценявайте този факт.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *