• Любов

Какво бихте направили от любов?

Любовта е онова странно чувство, което ни кара да се променяме коренно, да правим нетипични и дори понякога луди неща. Няма нищо по-хубаво от споделената любов, която до толкова може да ви промени, че дори няма да разберете какво се е случило. Естествено всеки човек си е индивидуален и би направил различно нещо от любов, но ние ще ви предложим някой от най-щурите подвизи, които са направени именно от любов.

Младеж от Англия разказва как е шофирал цяла нощ, само и само да се види с приятелката си за 5 минути. Той се качил на терасата й, която била на третия етаж, а в знак на любовта им, дори си направил и татуировка.

Друго момче пък споделя, че най-лудото му преживяване е кражба на много скъпа кола, с която искал да впечатли приятелката си. Момчето признава, че това не е било най-разумният избор, но пък преживяването си заслужава и със сигурност подобна тръпка рядко се усеща.

Американка пък си спомня как един уикенд отишла на гости при гаджето си и … вече девета година е при него.

Друг американец пък подарил на приятелката си много скъпо бижу, което не му било по джоба, но тя много го искала. Момчето признава, че това са били парите му за колежа, но чувството да направи половинката си щастлива било по-силно от образованието.

от любов

Странни неща от любов

Мъж, незнайно от къде си спомня как дълго време си е чатил с жена, намираща се на другия край на света. Той си спомня как веднъж тя му споделила, че е тъжна и депресирана, а той я изненадал много приятно, като и изпратил домашно приготвени сладки. В този случай се потвърждава клишето, че за любовта няма граници.

Е, в този ред на мисли, вие какво бихте направили от любов? Бихте ли обиколили света, бихте ли похарчили последните си пари, за да направите половинката си щастлива, бихте ли зарязали стария си живот и бихте ли се отказали от всичко?

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *