• Жена

7 признака, че ти си другата жена

другата жена

Не си ти?

Случвало ли ви се е да бъдете в ролята на другата жена – любовницата, но без да го знаете? Не са малко мъжете, които се представят за необвързани, особено ако нямат угризения за изневяра. Когато разберете, че новият ви приятел има семейство, вече е твърде късно – хлътнали сте до уши! За да не стигне до това положение, вижте тези 7 признака, които издават измамника!

1. Той не те кани в дома си, не ти дава домашния си телефон и те държи на дистанция от родителите си. Вече сте заедно няколко месеца, а ти не знаеш почти нищо за него. Разполага с разнообразни оправдания, за да не ти вдига мобилния си телефон.

2. Обажда ти се в много странни часове – или рано сутринта, или в малките часове на нощта, или когато е на работа. Изпраща ти мейли от работата си, но никога от личния си компютър.

3. Той не е с теб на празниците и обикновено през почивните дни изобщо не ти се обажда, защото е със семейството си – само че ти това не го знаеш!

4. Той е прекалено потаен за семейството и приятелите си.

5. Не споделя за проблемите си. Разговорите ви винаги се въртят около теб, или около безобидни теми. Ако го попиташ нещо по-лично, той ще отклони темата.

6. Води те само на места, които не са особено популярни под предлог, че обича усамотението. Истината е, че се страхува да ни засекат негови познати и не дай Боже – познати на жена му…

7. Не планира бъдещето си с теб: Не те включва в бъдещите си планове, не ти обещава нищо и не показва да има сериозни намерения. Ти си малкото му развлечение извън семейната спалня, което страшно много му харесва, но не достатъчно, за да се разведе.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *