• Тоскана

3 популярни и евтини дестинации в Италия

Тоскана

Приказката Тоскана

Когато се оттеглите от живота си на работа, или пък когато пожелаете да прекарате малко време извън стреса, Италия е перфектната дестинация за това. Ако искате да отидете на място, на което да се отпуснете, няма какво да мислите. Ето три страхотни дестинации, които ще Ви пленят още щом видите няколко снимки.

Преди да отпътувате за страната, трябва да проверите дали трябва да си подадете документите за Виза в Италия, независимо дали туристическа или за постоянно пребиваване. Все пак всичко трябва да е законно. Ето едни от най-добрите места, които трябва да видите в Италия.

Ле Марш! Това е едно от малкото места, на които може да живеете в Италия, без да има нужда да приготвите завидна сума финанси. Тук земите са богати и предразполагат към отглеждането на маслини и различни сортове грозде. Има много красиви плажове, които са заобиколени от планини в хоризонта. Определено дойдете ли тук ще ви се прииска да останете. Любителите на природата ще се влюбят в това място. Тук могат да се открият едни от най-вкусните морски дарове. Да, тук няма да видите архитектурата на Рим или Флоренция, но определено, който е дошъл тук не е съжалил за това.

Абруцо. Този регион е най-известен с живописните си села, може би едни от най-красивите в Италия. Плажовете със златен пясък и кристално чиста вода, определено ще се насладите на едно прекрасно пребиваване тук – като в Рая е. Ако това не ви стига, то тук има прекрасни планини и долини, които ще оправят настроението ви веднага. В ъглите на областта има замъци, които ще ви пленят, много винарни и прочие. Тук е доста по-евтино от колкото в Тоскана и Умбрия, където хората наистина много да живеят, но определено не отстъпва!

Тоскана. Това е един от най-популярните градове за туризъм в Италия. Регионът предразполага към много атракции, национални резервати, тук се намират и едни от най-добрите италиански вина. Може би тук е малко по-скъпо, но определено си струва да дойдете, дори само за няколко дни. Тук има много планини, скалисти местности, но да не забравяме и бляскавите плажове, които си акомпанират перфектно с морските пейзажи. Това е една мечта за всеки един човек. Като цяло архипелага на тусканските острови е перфектен за почивка и живот извън суматохата.

Италия определено е една дестинация, която трябва да посетите. Както сами виждате, там е много красиво и без да се налага да харчим луди пари, за да прекараме няколко месеца време там. Определено с по-популярните дестинации и цената скача. Това са три от най-евтините и добри варианти за посещение в Италия!

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *