• хороскопът на маите

Хороскоп на маите (част втора)

Прилеп (26 юли – 22 август) – умни и интуитивни. Имат шесто чувство и знаят на кого да се доверят и на кого – не. Рядко правят грешки в избора и решенията си, а рисковете които поемат, са оправдани. Неуморни в работата, справят се с лекота със задачи, които отчайват другите. Родени лидери. Работят добре, когато са оставени на спокойствие. Имат впечатляваща външност, весел характер и са оптимисти по природа. Лесно намират партньор и държат на верността. Добре си пасват с паун, катерица, змия.

Скорпион (23 август – 19 септември) – имат невероятна памет и са много злопаметни. В същото време са харизматични, аналитични и имат чувство за детайлите. Верни приятели са. Могат да се реализират в много сфери и то успешно, тъй като са добри организатори. Верни в любовта, не обичат изневярата. Много ревниви. Разбират се с лисица и гущер.

Елен (20 септември – 17 октомври) – чувствителни и креативни. Нежни, спокойни и свободолюбиви. Нуждаят се от връзка с природата. Не обичат затворените пространства, затова им допадат професии, свързани с повече свобода. Влагат въображение в работата си. Винаги влюбени, имат нужда да отдават чувствата си на партньора си. Допадат си със змия, маймуна, костенурка.

Бухал (18 октомври – 14 ноември)  – далновидни и интуитивни. Ненавиждат лъжците и трудно можете да ги измамите. Честни и отговорни, те са перфектните колеги в работата. Чудесно се справя с професии, в които е важна интуицията. Организирани са и изпипват детайлите. В любовта са верни, но изискват същото и от партньора си. Като по-млади са по-свободомислещи, а с възрастта улягат. Подхождат си със сокол, паун, катерица.

Паун (15 ноември – 12 декември) – обичат да са център на внимание. Екстравагантни, оригинални, елегантни. Нуждаят се от чуждото одобрение. Не обичат критиките. Харесват предизвикателствата и се стремят към високи цели, отстранявайки конкуренцията. Често заемат  високи постове. В любовта не обичат монотонността. Инициативни са и търсят силен партньор, който да им подхожда. Разбират се с костенурка, прилеп и ягуар.

Гущер (13 декември – 9 януари) – приятелски настроени, радват се на чуждите успехи и обичат да помагат. Понякога твърде много говорят и по-малко действат. Комуникативни и общителни, обичат да работят с ума си и харесват професии, които изискват силна концентрация и анализаторски способности. Добре се справят в областта на науката. В любовта са предани, но държат на свободата си. Подхождат си с костенурка и скорпион.

Маймуна (10 януари – 6 февруари) – притежават самоирония, стремят се от рано към независимост. Неспокойни по дух, обичат пътешествията, новите места и новите хора. Понякога се държат странно и са непостоянни, а това пречи в професионалната им реализация. Обичат да флиртуват, харесват изненадите и често сменят партньорите си.  Сродна душа могат да намерят сред змиите и пауните.

Сподели статията

За Автора: mariak

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *