• плодове

Характеристика на женският нрав, според плодовете!

плодовеСпоред изследванията на съвременните психолози, в зависимост от това какъв плод би се харесал на една жена и кой плод тя би избрала, може да се направи извод за нейната същност и вътрешна красота. За да разберете какъв човек сте вие, ето тук можете да видите и следните характеристики.

ЯБЪЛКИ: Почтитателките на ябълките са твърди и сериозни личности, както изглежда и самия плод. Този тип дами не харесват романтиката, както и не си падат по експериментите, включително и интимните такива. Този тип жени, за сметка на това са изключително надеждни, с висока степен на разсъдливост. Често пъти този тип жени са описани като „желязната лейди“, именно защото с твърдост и строгост, решително поемат в живота и са непоклатими, както и самият плод изобилства от желязо.

КРУШИ: Крушата, пък е любим плод на съблазнителните и еротични жени. Както психолозите посочват, че ако това е любимият ви плод, то най-вероятно подобно на крушата, сте със сочна сърцевина и овална форма. Жена, която харесва крушите омагьосва своя обожател, карайки го да я носи на ръце и да се отнася с нея като с истинска принцеса.
Често пъти обаче, почитателката на крушата е ранима и трудно забравя обидите. Крушата им е любим плод, тъй като тя съдържа вещества, подобряващи настроението и усилващи сексуалното желание.

БАНАНИ: Този тип дами, правят силно впечатление в околните. Ала отвътре се крие мека и чувствителна личност, която реагира болезнено на всяка една критика. Жените обичащи банани подсъзнателно избират тези плодове, тъй като те им дават необходимата енергия и повдигат настроението им.

ГРОЗДЕ: „Искам удоволствия“ – това е главната реплика, която води тези жени в живота. Този тип жени изпитват наслада, когато усещат гроздовите зърна, пукащи се в устата им.  Тя е вечната иноваторка и пътешественичка. Изпитва удоволствие от новото, неочакваното и вълнуващото. Винаги приема гости в дома си. Плаши се от самотата, затова в подобни моменти, предпочита да се отдаде на любимия си плод – грозде, тъй като той я развеселява. Това свойство на гроздето е познато още от далечната древност.

ЯГОДИ: Изключително шикозни дами. Те не могат да живеят без да се наслаждават. Чувстват се привързани към домашния уют. Чаровни са и никога не пропускат удобен момент, в който да се насладят на прекрасния вкус на ягодата.

ПОРТОКАЛИ: Загадъчна е пък жената, която избира портокалът за своя плод. Точно както и кората прикрива вътрешността на портокала, така и този тип жени са леко прикрити. Песимистки, на които не им достига вярата в собствените им сили. Мъжете подбират подобен тип жени, тъй като те са скромни и трудно човек успява да проникне в мислите и душата им. Успявайки някой да пробие кората на тази жена, отвътре ще намери чувствителна същност, която е до голяма степен интелигентна. Предпочитана компания е, тъй като е умела шегаджийка и не на последно място – изявена творческа натура.

МАНДАРИНИ: Подобно на дамите, предпочитащи портокал, този тип жени са чувствителни, лесно се разстройват, губейки самочувствието си. Те се обръщат винаги към мандарините, когато се почувстват не на място, а плодът от своя страна, ги кара да се чувстват щастливи.

ГРЕЙПФРУТИ: Дейни и конфликтни натури. Избухливостта е тяхната отрицателна черта. Тези жени, също така са изключително емоционални, междувременно са до голяма степен праволинейни и самоуверени. Рядко се съобразяват с околните, независимо дали става въпрос за познатите  или за близките им. Тези представителки обичат властта.

ПЪПЕШИ: Най-оптимистичната жена. Дори, когато бъдещето не е цветущо за нея, тя не спира да вярва в новото начало. Тя става лесна плячка на мъжете, които търсят временни удоволствия и въпреки това, че се натъква на известни разочарования е от типа жени, които вдигат смело глава, усмихват се и продължават да вървят напред.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *