• тесни дънки

С какво да комбинираме тесните дънки?

тесни дънкиТесните дънки стават все по-популярни сред дамите, а и не само. Те са секси, удобни са и са налични в супер много разновидности. С какво могат да се комбинират?

1. Сандалки! През по-топлите месеци може да комбинирате тесните дънки със сандали, които показват възможно най-голяма част от крака ви. Трябва да са толкова нежни и семпли, че едва да се задържат на крака ви. Комбинацията е много привлекателна!

2. Наметало! Няма да повярвате как една по-обемна пелерина ще изглежда с новите ви тесни дънки. Може да изберете обувки с по-висок ток, като отново е добре ходилото ви да се вижда. Комбинацията е убиец!

3. Блуза и шал! Изберете някоя блуза в по-топъл цвят, която да не е много широка. Сложете любимият си шал и омагьосайте всички покрай, които минете. Гарантираме ви, че хората ще се обръщат след вас.

3. Кожа! Когато носите тесни дънки, то кожата е най-добрият ви приятел. Независимо дали става на въпрос за кожено яке, кожени обувки, хубава кожена чанта или дори по-дребен аксесоар, то не му мислете. Комбинацията е супер. Дънковия цвят се комбинира много добре с кожа, ще се влюбите в себе си.

4. Блузка над пъпа! По-тесните дънки идеално подчертават линиите на тялото ви. Някоя по-широка блузка, която показва коремчето ви допълнително ще подчертае тялото, което всички така или иначе гледат с изумление.

5. Спортно момиче! Да, тесните дънки се комбинират идеално дори с някоя по-модерна и стилна маратонка. Добавете нещо удобно отгоре и сте готови за дълги разходки из парка и цял ден по кафетата.

6. Слънчевите очила! Когато за пръв път видях тесни дънки в магазина си представих момиче с черно яке и стилни, по-едри слънчеви очила. Страхотно е! Внимавайте с избора – прекалено обемните очила и тесните дрехи не са най-добър приятел на дамата. Ще приличате на муха без глава!

7. Флорални мотиви! Винаги се заглеждате в тази ризка на цветя в магазина, нали? Отидете там с най-яките си прилепнали дънки и я изпробвайте. Със същия успех може да изпробвате и някое по-свежо сако, стига да не е прекалено дълго. Комбинацията ще е идеална.

8. Мъжествената жена! Ако си падате по грубия стил на обличане може да ви препоръчаме чифт тесни дънки с класически обувки и едно по-обемно палто. Със сигурност и някоя шапка на главата би допълнила комбинацията по прекрасен начин.

Очакваме вашите идеи за комбиниране на прилепнали дънки! Сигурни сме, че и вие ги обожавате поне колкото нас. Поздравяваме всяка жена, която ги избира в облеклото си!

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *