• Джурасик парк

Кои ще са интересните филми през 2015 г?

интересните филмиИма филми, които се отличават от всичко останало, което се бълва по кината. Има филми, които въздействат душевно на зрителя и не го забавляват просто, за да забрави за сивото си ежедневие. През 2015 очакваме няколко такива заглавия, които ще ни забавляват истински и ще ни накарат да не съжаляваме за билета, който сме си купили, ако излязат.

Господин Холмс – Премиера: Неизвестна

Режисьор: Бил Кондън

Актьори: Йън Маккелън, Лаура Лини, Хируки Санада

От режисьора на сагата „Здрач-Зазоряване“ идва още една адаптация на най-забележителното творение на Сър Артър Конан Дойл – Шерлок Холмс. Въпреки че има два телевизионни сериала за Шерлок, които се излъчват в момента и трети филм в развитие за сериите на Робърт Дауни Джуниър за същия герой, да видим Йън Маккелън да играе 93-годишния господин Холмс да разрешава един последен случай, с който не е могъл да се справи преди това, си остава нещо, което очакваме с нетърпение.

Меджик Майк XXL – Премиера: 1 юли, 2015

Режисьор: Грегъри Джейкъбс

Актьори: Чанинг Тейтъм, Джо Манджаниело, Кевин Наш, Мат Боумър, Габриел Иглесиас, Адам Родригез, Майкъл Стреън, Елизабет Банкс, Джейда Пинкет Смит, Анди Макдауъл, Доналд Глоувър, Амбър Хард

Актьорите и креативния екип ни грабнаха вниманието към Меджик Майк още от момента, в който започна работата по него, а след като филма бе прекрасно изигран и донесе докосваща история/и някои забавни танцувални движения/, лесно се навихме за продължение. XXL оставя звезди като Алекс Петифър, Коуди Хорн и Матю Макконъхи, но внася някои заслужаващи си таланти, които запълват празнината.

Джурасик Свят – Премиера: 12 юни 2015

Режисьор: Колин Тревъроу

Актьори: Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Джуди Грийър, Джейк Джонсън, Браян Тий, Ирфан Кан, БД Уонг, Тай Симпкинс, Кейти Макграт

Първият трейлър предизвика смесени реакции, но идеята да се върнем към света на Джурасик парк е твърда добра, за да не говорим за нея. Щом участва забавния чаровник Крис Прат, особено след зашеметяващата си година в Холивуд, ние сме сигурни, че продажбите на Джурасик парк ще бъдат успешно възобновени десетилетие по-късно. За старите фенове има и един завръщащ се герой- д-р Хенри Ву, който си заслужава да се види отново на голям екран.

Игрите на глада: Сойка-присмехулка- Част 2

Премиера: 20 ноември 2015

Режисьор: Франсис Лоурънс

Актьори: Дженифър Лоурънсд, Джош Хътчърсън, Лиам Хемсуърт, Ууди Харълсън, Елизабет Банкс, Джулиан Муур, Филип Сиймур Хофман, Джефри Райт, Станли Тучи, Доналд Съдърланд, Тоби Джоунс, Сам Клафлин, Джена Малоун

Сойка-присмехулка- Част 1 ни остави с чувство за недовършеност през 2014 и послужи само като „настройка“, но пък успешно накара всички да очакват с нетърпение финала на сагата „Игрите на глада“. В част 2 Катнис и оцелелите въстаници от окръг 13 трябва да удържат фронта за последен път и да обединят окръзите срещу Капитола. Този път нищо не остава- това е война.

 

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *