• чернооко дете

Съществуват ли чернооките деца?

В днешно време филмите на ужасите ни представят много стряскащи гледки, в които преобладават предимно деца. Най-често се използват така наречените чернооки деца, за които се предполага, че не са просто художествена измислица, а наистина съществуват. Дали обаче това е вярно, не е много ясно, тъй като няма научни доказателства за тяхното съществуване, но пък има много хора, които твърдят че са ги срещали и усещането е било доста неприятно.

Много хора споделят, че са имали среща с чернооките, като любопитна подробност е, че историите на всички са идентични. Дали това е случайност или някой е чул от друг и си фантазира? Това не знам, но ако искате да разберете, продължете да четете.

Мъж признава как през една на пръв поглед спокойна вечер, на вратата му се позвъняло. Часът бил сравнително късен – около 23:00 ч. което усъмнило човека, тъй като по това време няма кой да го търси. Обзет от страх и лека паника, той се пристрашил и отворил врата. На прага го чакали 2 момчета, тийнейджъри, които били облечени като нормални деца – с дънки, кецове и суитчери.

Това до някъде успокоило мъжа, който си помислил, че децата са се изгубили или пък имат нужда от помощ. Те го помолили да ползват телефона, но той се усъмнил и не искал да ги пуска. Лицата им не се виждали от качулките на суитчерите, но те смело пристъпили напред към входа на дома му. Тогава мъжът бил шокиран…лицата на децата били като размазани от телевизора, а очите им чисто черни. Ехидните усмивки не слизали от лицата им, а студена пот обляла мъжа.

Те отново поискали да ползват телефона, като обяснили, че са се изгубили. Мъжът обаче не им повярвал и затръшнал вратата с уплаха, след което чул едно от децата да казва, че никога повече няма да заспи. И това наистина се случило, цяла седмица мъжът не успял да намери покой в сънищата си, а ако се случело така че да заспи, то сънувал същите деца, в същата ситуация.

Не след дълго, на вратата му пак се позвъняло и познайте…същите 2 деца, със същите стряскащи очи и същите ехидни усмивки. Пак поискали да използват телефона и мъжът отново отказал да ги пусне. Тогава по-малкото момче му казало, че няма да му се случи нищо лошо и ако ги пусне, отново ще може да спи спокойно нощем. Уплашен, изморен и отчаян, мъжът решил да ги пусне, показал им телефонът, а по-малкото момче набрало номер 666.

Странно, нали? Мъжът обаче отново възвърнал съня си, чувствал се млад и изпълнен с енергия, а никой не му повярвал за срещата с чернооките. Повечето случаи са идентични на този, като децата искат различни неща, а ако човек откаже, то живота му се превръща в истински ужас.

чернооки деца

Чернооко дете

Сигурно вече са ви побили тръпки и поглеждате към входната врата, в очакване някой да позвъни, нали? Спокойно, все още не е доказано, че тези деца наистина съществуват или че са наранили някой. Дали са нормални деца, с психически проблеми, дали са служителите на Сатаната или свръхестествени сили? Това са въпроси, на които няма отговор, но е факт, че живеем в свят, който не познаваме и в който има много необясними неща.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *