Най-модерните ботуши за зимата на 2013

stiefelДевойки, искате ли да сте в час с модните тенденции за зимата на 2013? Искате ли да носите модерни ботуши? Ако изгаряте от нетърпение да узнаете кои ще са модните дамски ботуши за мразовитата зима, то ще ви трябва малко време за да се запознаете с всичко около материалите и моделите които ще ви опишем по-долу.

Но нека не започваме с най-модерните, а да започнем отзад напред, а най-напред да се запознаем с точното предназначение на дамския ботуш.

Голяма част от днешните дами използват ботушите най-вече за да разкрасят краката си и да покажат техните прелести. Но те никога не се замислят, че точно тази зимна обувка е предназначена за да топли нозете им, и да задържа тяхната телесна температура когато са обути в тях, и да ги пази от измръзване и влага през зимата.

Сега, след като знаете вече точното предназначение на дамските ботуши скъпи момичета, време е да ви разкрием и кои ще са най-модните моделчета за големия студ.

Както вече казахме, започваме отзад напред.

Класическите ботуши с ниските токове и подметки са класика и никога не отминават от мода. Един дълъг и стилен модел в естествена кожа би могъл да стопли и най-измръзналия женски крак дори и в най-големия студ. Когато си вземате такива обърнете внимание най-вече на вътрешния им хастар, и никога не се впускайте в изкуствените материи, а гледайте вътрешната им част да е от агнешка кожа, а ако не можете да си ги позволите поради високата им цена, вземете си такива с дунапренен хастар.

Ботушите с платформи са сред едни от най-носените през зимата. Те се предпочитат както от жените в напреднала възраст, така и от девойките и ученичките. Тук трябва да знаете че пазара е препълнен с различни височини платформи, и когато избирате и искате да ходите стабилно и да не се олюлявате,най- добре е да прибегнете до нормалната височина от около 6 см. Също така гледайте кожата да е естествена, за да не се мокрят и да запазват топлината в краката ви.

И ето че дойде ред да кажем кои са най-модерните ботуши за зимата на 2013.

Както сами се досещате това са дамските ботуши на висок ток и чизмите. Те се отличават от останалите със своята изтънченост и невероятен стил. На всичкото отгоре, ако имате възможности да си вземете цветен модел, и да го съчетаете с мини пола и отличаващ се чорапогащник в различен от ботуша цвят, вие бихте могли да разпалите страстите дори и на най-заспалия мачо!

Сподели статията

За Автора: r2634

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *