Как да направим рекламни флаери

flyerАко искате да направите рекламни флаери ще ви трябва съответната техника за печат и голямо въображение, което да вложите в подготовката на въпросните листовки. В интернет пространството може да намерите някои готови дизайни, които да използвате, а другия вариант е да създадете свои посредством софтуер за графична обработка.

Ако обаче не разполагате с принтер, познания по графично оформление и печат, то по-добре дайте поръчка на фирма за рекламни материали, която да напечата листовките, с които смятате да презентирате бизнеса и услугите си.

Печат на флаери ще откриете и при нас G-Print, столична фирма за дигитален офсетов печат, която ще ви представи широка гама от висококачествени материали, благодарение на които ще повишите нивото на търговията ви. До момента работим с над 20 клиента само в София и предлагаме конкурентни цени на пазара.

От интернет страниците ни можете да изберете размера на вашите флаери, цветовете, начина на доставка и въобще всичко, което ви интересува. Ние ще предложим няколко изработени от нас дизайна но ако не ви допадат можете да предложите свои вариант, който да отпечатим.

Полагаме старание да направим модерни рекламни листовки, които да ви донесат желания ефект. До този момент сме успявали в професията си и с нескрита гордост заявяваме, че бяхме полезни за стотици граждани както в столицата, така и извън нея. Те поръчаха продукти за реклама от нас и останаха доволни.

Освен печат на флаери фирма G-print ще създаде за вас уникални календари, съвременни визитни картички, атрактивни постери, папки, брошури, торбички и други. Пълния списък с материали вижте на нашия уебсайт.

В обобщение можем да кажем, че ако нямате необходимата подготовка оставете направата на рекламни флаери на специалистите. Вземете готовия продукт и стартирайте с неговото разпространение. При упорита работа резултатите няма да закъснеят и вие ще ги усетите още на първата седмица. При нужда от допълнителна информация свържете се с нашия екип.

Сподели статията

За Автора: Dimitur Jordanov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *