• Масло от Крил

Крилът – най-добрата морска храна!

Масло от Крил

Масло от Крил за по-дълъг живот

Коя е най-добрата морска храна? На този въпрос бе отговорено в Белгия, на конгрес с участието на едни от най-добрите учени в сферата на храненето и медицината. Те единодушно поставиха на първо място маслото от крил. То е съставката на годината и лидер в тенденциите. Всички лекари са впечатлени от потенциала му и липсата на еквивалент. 

Ако искате да си набавите съставката посредством хранителна добавка, тъй като там нивата на концентрация са най-големи.. Една капсула от него разполага с достатъчно вещества, като за 12 капсули с рибено масло + 3 капсули Q10 + 10 капсули фосфолипид. Мощността на тези капсули е 48 пъти по-голяма от тази на рибеното масло и 34 пъти по-голяма от тази на коензим Q10. 

Видни български лекари също подкрепят твърдението, че маслото от крил е най-добрата морска храна, която можем да доставим на организма си. Маслото от Крил се предписва на редица пациенти, които искат да се борят с холестерола, с болките в ставите и с липсата на добра памет и концентрация.

Холестеролът е едно от малкото неща, за което не важи максимата „колкото повече, толкова по-добре“. Лекарите и пациентите се тревожат при наличието му. Излишъкът на холестерол води до високо кръвно, по-голям шанс за инсулт или инфаркт. При по-високите стойности се среща и запушване на кръвоносни съдове. Visilife Health е един продукт, който ще Ви помогне да изчистите натрупванията на холестерол, за да го свалите в нормите му. 

Маслото от крил подпомага и паметта Ви, а едва ли тя е безпогрешна. На всеки се случва да забравя къде е оставил ключовете си, да се връща, за да провери ключалката на автомобила си и прочие. Криловото масло оказва позитивно влияние върху проблема. То ще повиши концентрацията и паметта Ви. Дори при прием на минимални дози от субстанцията ще има ефект! 

Ако усещате, че годинките са вече в повече и ЕГН-то си казва думата, то е редно да се замислите за закупуване на машина на времето. Маслото от крил е точна такава машина. Той е в пъти по-мощен антиоксидант в сравнение с витамин Е и витамин А. Може да се каже, че Крилът е един от най-мощните антиоксиданти и рядко нещо друго може да го надмине. При редовен прием се забелязва забавено стареене на клетките и лесно освобождаване от свободни радикали. 

Не на последно място, маслото от крил е най-добрата храна, защото подпомага ставите. Рано или късно те ще ви създадат проблем. Машината ще започне да скърца, но поставянето на няколко капки масло няма да е толкова лесно. Крилът действа като подобна смазка. Тук също може да усетите прием и при по-малък прием на хранителни добавки. Възпаленията намалят, болката започва да си отива, гъвкавостта не е просто блян. Крилът би ви дал щастието, което от доста време не сте изпитвали – да се движите свободно! 

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *