• пазят ли тайна жените

Колко дълго пазят тайна жените?

Тайните понякога могат да са нещо много хубаво и полезно, като всеки човек малко или много пази тайни. Понякога обаче със сигурност ви се е искало да споделите някоя тайна, но ако ще го правите е добре да го направите с мъж. Защо не с жена ли? Защото жените винаги са по-склонни към така нареченото клюкарстване и дори да им се иска да запазят тайна, то това се случва в изключително редки случаи.

Ново проучване доказва, че жените могат да пазят тайна точно 32 минути. След това време, каквото и да сте им споделили, то знайте че ще бъде разпространено първо на най-добрата приятелка, после на майката и накрая евентуално на съпруга или приятеля.

Всяка десета жена си признава, че иска но не може да пази тайна, а пък цели 85% от дамите си признават, че най-обичат да четат, слушат или гледат подобни клюкарски истории.

Без значение дали става въпрос за близък човек или за напълно непознат, жените винаги искат да знаят всичко, особено когато това е някоя пикантна тайна, която в мига на споделянето се превръща в опашата клюка.

Установено е също така, че 13% от жените умишлено разпространяват клюки, като това очевидно им доставя удоволствие, но по този начин губят доверието в себе си.

Тайна

Трудно ли е да пазиш тайна?

Психолозите нямат реално обяснение на този женски феномен, но според тях пазенето на тайна за половин час е крайно недостатъчно време, а жените които са склонни да пазят тайни по-дълго от това са истинска рядкост.

За добро или зло, дамите не могат да пазят тайни, така че ако искате да споделите нещо съкровено на човек, който също да пази вашата тайна е най-добре да го направите с приятел, а не приятелка.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *