Как да се гримираме

Минаха Коледните и новогодишните празници, но това не означава, че заедно с коледната украса трябва да забравим да се поддържаме в идеална визия. Много жени правят грешката да са перфектни само на важни за тях дни, но истината е, че една жена трябва да блести като принцеса всеки ден от седмицата. Новата година е ново начало, а заедно с това имаме възможността да изпъкнем с една по-оригинална визия и да впечатлим приятелите си чудесен нов стайлинг.

Едно от нещата, които могат да внесат магия във вашата нова визия след празниците е броката. Именно с него Вие можете да превърнете вашия грим в нещо различно и наистина интересно, но запомнете, че не бива да прекалявате. Също така цветовете като златното и сребристото могат да Ви помогнат да изглеждате зашеметяващо. Наблегнете на очите си и ги подчертайте с един котешки поглед и им добавете блясък с малко брокат. Може също така да сложите няколко звездички върху червилото си и да помогнете с това за приказната атмосфера след празниците. Именно сега е времето, когато не бива да се страхувате да нарушите правилата, като създавате вашия личен образ и визия за новата 2013 година. Най-вече наблегнете на малко блясък, доза сияние и капка интрига в очите си.

Червеният и черният цвят са два класически нюанса и затова можете смело да наблегнете на тези оттенъци в следпразничния си образ. Сложете малко основа за грим на клепачите, а след това нанесете красив контур на очите си с помощта на очна линия, След това сложете черни сенки и малко брокат. Така визуално можете да уголемите очите си, а също така и ще внесете доза загадъчност в образа си. На устните нанесете класическо червено червило и отново сложете малко сияние.

Приказните феи не са само образ от мистичния свят. Те могат да съществуват и в реалността и да покажат своя истински чар и блясък по един фееричен начин. Основно средство при този грим отново си остава блясъка, но в малко по-големи количества. Това не значи да прекалявате и да слагате целия си арсенал от грим наведнъж, а просто да внесете доза магия. Опитвайте смело да си играете с нюансите и да смесвате цветове и ще постигнете една уникална следпразнична визия.

Сложете си един бляскав грим и помогне на доброто настроение да посети и Вас. Сложете си ослепителна усмивка и бъдете принцеса всеки ден от годината!

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *