• диня

Как да отслабнете с 10 килограма за 6 дена?

как да отслабнем бързо

Отслабвайте с плодове

Празниците отминаха и сега много хора (предимно дами) се чудят как да свалят натрупаните килца. Фигурата е нещо много важно в съвременният свят, в който модата е на висота и ако искате да изглеждате, а и да се чувствате добре е препоръчително да прочетете следващите редове.

В този материал ще ви предложим 2 начина за бързо и ефективно отслабване, като вторият вариант е по-скоро за летният сезон, но не е лошо да го имате предвид. Първият вариант включва плодова диета, с която ще свалите около 10 килограма и то за по-малко от седмица. 6-дневната диета включва само прием на плодове и по-точно 9 кг. за 6 дена. Течностите трябва да бъдат ограничени до минимум, тъй като ще се получи ферментация в червата, а това не е най-доброто за вашият организъм.

Първият ден приемате 1 кг. плодове, без значение какви. Можете да експериментирате с ябълки, банани, мандарини, киви, ананас или каквото намерите за добре. Вторият ден консумацията на плодове се увеличава до 1.5 кг, третият и четвъртият ден консумирайте по 2 кг, петият ден отново 1.5 кг и на шестият ден намаляте приема на плодове до 1 кг. През тези 6 дена трябва да пиете максимум по 500 мл. течности, в противен случай няма да има ефект от диетата.

Другата диета включва само диня, като тя е за пречистване на организма от шлака, соли, киселини и излишната вода. Консумирайте в продължение на 1 седмица по няколко пъти на ден само диня. Допустимото количество е 1 кг. диня за 10 кг. човешка маса. Или казано по-просто, ако тежите 60 кг. можете да ядете до 6 кг. диня на ден. Това е доказан и ефективен метод за пречистване на организма от вредните вещества и съответно на излишните килца.

Имайте предвид, че преди да почнете каквато и да е диета, първо трябва да се консултирате със специалист-диетолог, тъй като рязката смяна на хранителният режим крие известни рискове.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *