• Дженифър Лопес

Каква е тайната за красота на Джей Ло?

тайната за красота на Джей Ло

Дженифър Лопес залага на здравословен живот

Само преди няколко дни, а именно на 24 юли 2015 година Дженифър Лопес, навърши 46 години. Въпреки напредването на възрастта, актрисата изглежда досущ като на 20.

През последните години, Лопес пожъна безброй успехи, както в музикалната си кариера, така и при филмовите си изяви. Незабравимо остава нейното участие, където ѝ да се появи. Благодарение на стройната ѝ фигура, невероятното  латино излъчване и прекрасната игра, Дженифър продължава да бъде сензация и до днес.

И така, макар да приближава 50-те години, 20-годишната ѝ външност говори за изключително самоуверена жена, която не остава незабелязана, където и да отиде. А красивите ѝ крака на подиума, са мечта за много от съвременните момичета. Дори и станала жертва на модни гафове, Лопес винаги е в центъра на внимание на медиите, а гафовете ѝ след това, стават обект на подражание. А какво по-успешно от това?!

Самата актриса и певица, твърди, че се гордее от фактът, че няма нито една пластична операция по себе си. Цялото изящество и добър външен вид дължи на постоянни тренировки, хранене и желязна воля, коментира Джен. Тя не прекалява с нищо и се старае да се ограничава.

Макар и да изглежда невероятно на червения килим, едни от най-забележителните снимки на Лопес са заедно с Марк Антъни и двете им деца. За съжаление, двамата се разделиха преди две години, като до ден днешен поддържат добри приятелски взаимоотношения, заради близнаците им.

Дженифър Лин Лопес, както е цялото име на латино-дивата, е родена в Ню Йорк, САЩ, а истинската й кариера на звезда започва през 1993 г. Освен певица и актриса, тя е филантроп, продуцент, моден дизайнер, звукозаписен артист и риалити звезда. Джей-Ло се смята за една от най-успешните жени в музикалната кариера, като буквално е спечелила всички възможни награди и има множество хитове, които се слушат по целия свят.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *