• подземен град

Има ли подземни градове в България?

От доста време се говори, че по времето на комунизма в България са правени много опити и в страната ни има много строго секретни бази. Разбира се, на някой хора това им изглежда по-скоро като теория на конспирацията, отколкото като реалност, тъй като страната ни е малка и всички смятат, че я познават.

Да, ама не! Последните доказателства сочат, че в България наистина има подземни градове, които са използвани за различни опити и дори се смята, че в тях се правят експерименти с хора.

Според съвременни видни българи, около китното балканско село Лесидрен се крият подземни бази, а самата област носи строго секретното име „Обект 17“. Какво се прави там ли? Е, ние няма как да знаем, но е факт, че дори Соломон Паси не бе допуснат там и то докато беше министър.

Самият Паси разказваше, как се е разхождал в тази местност, без никакви намерения, но когато престъпил ограничителната линия, веднага бил арестуван от военни лица и трябвало да дава обяснения какво прави там.

секретно

Какво се крие в подземните градове

Военният репортер Пламен Григоров, също потвърди, че в лесидренската област се случва нещо нередно. Той също не е бил допуснат, като предположенията са, че там има складирано ядрено оръжие още от бай Тошово време, и че там подземните пещери са изкопани доста надълбоко и са изляти тонове бетон, за да се направят военни бази.

Предполага се дори, че в „Обект 17“ има затворници, с които се правят лабораторни тестове. Пламен Григоров смята, че се правят опити със затворници, които са заблуждавани, че могат да избягат от затвора, но в същото време са тествани с психотронни генератори, които водят до инфаркт и съответно смърт.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *