• Луна

Има ли извънземни на Луната?

За тъмната страна на Луната отдавна има много предположения, че е обитавана от извънземни и че именно там се намира нещо като междугалактическа станция на чудатите „зелени“ човечета. Разбира се за някои това изглежда логично, за други пък е пълна измислица, но е факт, че наскоро се появиха странни снимки, на които наистина се вижда нещо като извънземна космическа станция.

Странно или не, само броени часове след като се появи снимката, тя веднага бе изтрита, като дори от NASA решиха да си замълчат по този случай. Много учени вярват, че естественият спътник на Земята наистина е обитаван от извънземни видове, които са избрали Луната, тъй като тя е достатъчно близо до нашата планета и могат често да ни посещават.

За тъмната страна на луната сме гледали много научно-фантастични филми, включително и култовия „Трансформърс“, което може би помага на хората да вярват в нещо свръхестествено и неземно. По повод въпросните снимки на Луната, професор Карл Уоринг коментира, че не веднъж е виждал подобни снимки на различни съоръжения, които в действителност са създадени от нещо по-висше от човека. Професор Уоринг е изследовател, който следи работата на мисиите „Аполо“, като разказва, че неговият колега – Франклин Роуч също е виждал множество материали, които свидетелстват за контакт с извънземни същества.

Предполага се, че лунната повърхност е техногенна, което означава, че по нея могат да се движат различни съоръжения, специално пригодени за целта. Яцуо Мицусима също твърди, че много пъти е засичал НЛО на Луната, която той наблюдава с телескоп, който е с 800-кратно увеличение.

Луната

Има ли живот на Луната?

Британец, позоваващ се под инициалите Дж. Леонард също разпространи 35 снимки, които показват необичайни постройки на повърхността на Луната, за които също има редица коментари. Мнението на специалисти във фотографията е, че повечето снимки са напълно автентични, но всички научно-изследователстки агенции отричат този факт и продължават да крият от човечеството, съществуването на друга разумна форма на живот в нашата Вселена.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *