Зов за помощ! Дарете на Ева живот!

Както може би много от вас знаят, рака е една от най-коварните съвременни болести, а Ева Иванова има точно това заболяване, като нейното семейство ни помоли за помощ, а ние се обръщаме към вас  с надеждата, че ще се намерят добри хора и да дарят на Ева нов живот.

Вече 4 години, Ева се бори с рака, като е преминала през редица изпитания и тежки манипулации, химиотерапии и куп проблеми, но не се предава, тъй като има дъщеричка, за която няма кой да се грижи.

34-годишната майка е с много влошено здраве и се нуждае от спешна манипулация в Израел, която обаче струва 60 000 евро и това е сила, непосилна за семейството на Ева.

Редица медии се включиха в инициативата „Да помогнем на Ева“, но все още е събрана едва половината сума. Ние смятаме, че всеки човек може да се лиши от нещо не толкова нужно, за което дава пари ежедневно. Дали това ще са дъвки, кафе, цигари, шоколад или какво да е – няма значение, просто ви молим да се лишите поне 1 ден от тези неща и да дарите нова надежда на Ева, която се нуждае спешно от пари, тъй като не и остава много време.

Ева Иванова

Дайте шанс на Ева

Ева Иванова трябва да се подложи на имунотерапия в Израел, като това е метод, при който клетките в организма й ще бъдат „програмирани“ да откриват раковите образования и да ги унищожават. Разбира се, подобно лечение е много скъпо, но пред 34-годишната майка няма друг избор, тъй като са се появили разсейки в черния дроб и тялото и задържа вода, което може да е с фатален край.

Ако искате да дарите нов живот на Ева и нейната дъщеря, можете да го направите директно чрез съобщение на кратък номер 17 777, като в текст на съобщението пишете DMS EVA. Можете да дарите средства и чрез дарителската й сметка, която е в банка ДСК. Ето и данните:

IBAN: BG55STSA93000021758916

BIC (SWIFT): STSABGSF

Бенефициент: Ева Иванова

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

One thought on “Зов за помощ! Дарете на Ева живот!

  1. 12.06.2014 at 16:22

    За Ева вижте
    https://www.youtube.com/channel/UCRRI1Y1lm22dklayFKQclcg/videos

    Тя ми близка роднина – племенничка. Благодарение на събраната до момента сума /над 30000евро/ тя започна лечението с имунотерапия. Останалата сума е необходима за да проведе лечението си до успешен край. Благодаря на всички, които помагат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *