• Красота

Ето как да изглеждате като един милион долара

красотаКрасотата има цена, която лесно може да ви доведе до фалит с всички тези серуми против стареене, кремове против целулит, лосиони за тяло, устни и коса. Всеки ден виждате нови и нови лъскави кутийки и флакончета, които ви обещават чудеса. Вижте как да изглеждате като един милион долара, без да се налага наистина да ги имате.

Следете промоциите и намаленията
Бъдете първите, които знаят! Следете офертите на онлайн магазините за различните промоции и намаления, подаръци и талони за отстъпка. Много сайтове предлагат безплатна доставка, бонуси, дозички за новите си продукти. Повечето сайтове за красота ще ви предложат възможност да се регистрирате в списъците за желаещи мостри.

Следвайте любимите си марки за красота в Twitter
Много компании за красота предлагат специални предложения или подаръци за техните верни последователи в Twitter и Facebook.

Попитайте за безплатни мостри

Защо да купувате козметични продукти, които ще захвърлите? Изпробвайте различни мостри за грим, преди да изберете новия си макиаж. Не пренебрегвайте и тестерите за парфюми. Те ще ви спестят пари! В някои големи вериги постоянно раздават мостри на какво ли не.

Купувайте по-голямо количество
Стилистите препоръчват по-големите опаковки, тъй като те са по-изгодни. Шампоаните, балсамите и маските излизат по-евтино, ако ги купувате в най-големия размер. Разликата в цената не е за пренебрегване. Ако любимата ви марка предлага големи опаковки, по-добре изберете тях.

Бъдете морско свинче
Ако може да се примирите с публиката по време на следващата ви процедура по красота, то това е точно за вас. Много фризьори, козметици и дори пластични хирурзи имат учебни дни, по време на които разкрасят напълно безплатно.

Не се страхувайте да купувате грим от аптеката
Любимата ви спирала може да струва по-евтино в аптеката, отколкото във фирмения магазин. Не забравяйте, че цените се определят от много фактори. Има голямо значение дали ще пазарувате от големите магазини, малките квартални дрогерии или лъскавите козметични магазини, намиращи се в центъра на вашия град.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *