• Здравословно

Влезте във форма с японска диета

Както вече сте се убедили, диетолозите предлагат всякакви диети, повечето от които са доста трудни за изпълнение и с минимални резултати. По принцип повечето специалисти не препоръчват бързото отслабване, а ние ще ви предложим една уникална японска диета, с която да отслабнете 14 килограма и то само за 1 месец. За целта обаче трябва да спазвате строг хранителен режим, който ще ви отърве от излишно натрупаните мазнини и ще ви придаде нужното самочувствие, за да започнете отново да излизате по клубове с приятели и приятелки.

Диетата, която ще ви предложим е за 7 дена, но можете да я повторите за 1 месец, като най-голям резултат има още първата седмица, през която трябва да отслабнете с 7 килограма.

1 ден: За закуска консумирайте само 1 кафе и то без захар. За обяд заложете на 2 сварени яйца, а за вечеря месо със салата и прясно изцеден лимон.

2 ден: Закуската отново е чаша кафе без захар, като можете да добавите и сухар. Обяда е съставен отново от 2 твърдо сварени яйца, а вечерята да бъде от парче шунка, чаша кисело мляко (нискомаслено) и салата.

3 ден: Закуската пак ще е горчиво кафе, обяда обаче е различен и се състои само от зеленчуци и плодове по избор. Вечерята да бъде шунка, салата и 2 сварени яйца.

4 ден: Закуската е същата. За обяд са ви позволени отново 2 твърдо сварени яйца и сок от моркови. За вечеря – месо по избор и свежа салата с лимонов сок.

5 ден: Закуската е разнообразна, този път без кафе, но с настърган морков и лимон. За обяд можете да хапнете печена риба с домати, а за вечеря не ви е позволено нищо.

японска диета

Забравете за сладкото

6 ден: закуската отново ще бъде чаша кафе, обяда от 200 гр. пилешко месо и салата, а за вечеря – 2 яйца и настъргани моркови.

7 ден: Закуска – чаша горчиво кафе, за обяд – около 200 гр. месо и плод по избор, а за вечеря – каквото си поискате.

Не забравяйте, че по време на диетата не можете да консумирате захар, сол и алкохол, а месото може да бъде варено, печено или пържено – според вашите предпочитания. Ако огладнеете между храненията, можете да консумирате единствено плод и то максимум 1.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *