• идеална жена

Виж как да се превърнеш в идеалната жена!

Перфектната женаВъзхищаваш ли се на тези красиви, умни и забавни момичета, които срещаш непрекъснато в живота си? Искаш ли да приличаш на съседката, приятелката или сестра си, а защо не и на някоя знаменитост? Виж как да се присъединиш към “А” група, но със собствен стил. Стани перфектната жена!

Покажи тяло! Спри да се криеш в дрехите. Ти си красива жена, само трябва и другите да го забележат. Това не означава, разбира се, да ходиш с миниатюрни дрешчици, които не скриват нищо. Идеята е да започнеш да се гордееш с фигурата си, а не да я криеш. Направи нужните промени, ако смяташ, че си напълняла прекалено. Спортът и разходките са вярното ти другарче в тази мисия.

Винаги може по-добре!

Започни да се променяш поетапно и последователно. Ако смяташ, че някои навици ти пречат, премахни ги! Не забравяй, че винаги може да изглеждаш по-добре.

Акцентирай върху силните си страни

Разбери, че не цветът на очите и косата ще те направят идеалната жена, а цялостния ти облик. Винаги акцентирай върху най-добрите си черти, качества и постижения. Работи върху онези зони, които считаш за слабости.

Красотата работи!

Ще се изненадаш, че очарователната ти колежка не е нищо кой знае какво без всичкия грим, модни дрехи, тен, бижута и прическа. Тя обаче знае как да изглежда най-добре и при нея красотата работи. Не е нужно да използваш много грим, за да заблестиш. Използвай подходящите цветове, които карат очите и устните ти да сияят. Опитай някои неутрални гланцове за устни, розово/кафяви сенки за очи и качествена спирала, която не сплъстява миглите. И не забравяй да пиеш много вода.

Бъди усмихната и позитивна!

И най-красивото лице не изглежда добре, когато е сърдито и намусено. Ако си в лошо настроение, със сигурност ще си далеч от съвършенството. Научи се да контролираш гнева и изглежда колкото се може по-приветлива и приятелски настроена.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *