• Предсказания

Верни ли са предсказанията на маите?

Пирамида на маите

Пирамидата на маите

Маите са древен народ, който е бил много интересен и мистериозен. Въпреки че са живели преди хиляди години, в днешно време няма човек, който да не е чувал за тях. Вярванията на древните маи са били, че човекът е създаден от определена енергия и заради тези си вярвания те са живели в хармонична връзка със Слънцето и Земята.

Предсказанията на маите също са много популярни и до ден днешен, но дали те наистина са верни или са просто едни предположения, на един древен народ. Едно от най-смелите предсказания на маите вече не се сбъдна, а то се отнасяше за края на света, който трябваше да бъде миналата година, но така или иначе не се случи, щом още четете нашите материали 🙂

Според друго предсказание човешките клетки ще променят своята честота, което ще се случи вследствие на промяна на цикъла на Земята. Този мистичен народ е вярвал, че в даден период от съществуването на нашата планета, нещата ще се наредят така, че хората да се изправят срещу страховете си. По този начин хората ще намерят хармония и ще се отърсят от негативното настроение, но не е ясно кога ще дойде този период.

Третото предсказание на маите всъщност вече се случва, като то засяга повишаването на температурите или така нареченото глобално затопляне. Те са смятали, че глобалното затопляне ще доведе до редица геоложки и социални промени, които в един етап ще се отразят на целия свят, като този процес се описва като „самоунищожение на планетата“.

Четвъртото предсказание на древните също е свързано с глобалното затопляне, а именно че ледът на полюсите ще се стопи, ще се разкрие една нова и непозната природа за човечеството, но това ще доведе до промяна на магнитното поле, пазещо Земята, като радиоактивните вълни на Слънцето ще доведат до необратими промени на планетата ни.

Петото предсказание описва чаканият Апокалипсис, като комета ще застраши нашето оцеляване. Това развитие сме го гледали много пъти по филмите, но пък според маите, кометите са „вестители“ на промените и са свързани с нещо положително. Този етап в живота на планетата е описан като „Галактическо зазоряване“.

След тези предсказания на маите, хората трябва да заживеят много по-хармонично, като ще има голяма промяна на планетарно ниво. Този древен народ е смятал, че ще се породи ново съзнание, което ще свърже всички хора в едно цяло. Споменава се телепатия (четене на мисли), което ще промени тотално светът, в който живеем.

Е, дали тези предсказания са верни или не, за момента не можем да кажем категорично, но е факт че живота на планетата Земя се промени доста, така че може би маите донякъде са били прави и има известна доза истина в техните писания.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *