• мъже срещу жени

13 мъжки признания, които трябваше да знаем, но не ни казаха

мъжки признанияЖивотът щеше да бъде в пъти по-лесен, ако хората можеха да четат мислите на другите. Или поне ако бяхме откровени с нашите половинки.  Чудесно щеше да бъде и ако мъжът казваше на жената: „Скъпа, не се тревожи!“, а след това допълни, че честите скандали в никакъв случай не биха могли да ги разделят, защото той обича жена си. Ала както се очаква, мъжете са последните хора, които ще говорят за емоциите си. Това е така поради фактът, че той си мисли, че в момента в който ти покаже своите чувства, ти ще се възползваш от тях, качвайки се на главата му и диктувайки му какво и как да направи.

А ето няколко факти от различни мъжки признания, които намерихме в мрежата:

– Мъжете не си тръгват от жените, с които се чувстват добре. Тръгват си особено трудно от жена, с която някога са имали отношения и са се чувствали добре, също така.

– Противно на спекулациите, мъжете разбират жените. Да, може това разбирателство да е два пъти по-малко, от колкото на нас ни се иска, но със сигурност е поне два пъти повече, от колкото очакваме да бъде то.
– Мъжете се гордеят със своите завидни умения в домакинската работа. Те могат да перат, гладят и готвят. И смятат, че нямат нужда от крясъците ти, в случай че не са помогнали с нея.
– Мъжете не се страхуват от силните жени. Те просто не ги харесват, точно толкова, колкото и ние- жените не харесваме слабите мъже. И слабите мъже и силните жени са грешни, точно поради тази причина силните жени, привличат слаби мъже и се допълват взаимно.
– Когато мъжете са прекалено пасивни, то може би причината се крие в охладняването на неговите чувства към вас.
– Жена, която се кара със сервитьора, в никакъв случай не буди уважение, а напротив, за мъжете отстрани изглежда сякаш тя се излага.
– Мъжете понякога знаят какво правят, дори и да не можем да приемем, че нещата седят така.
– Мъжете могат да изпълняват всички капризи на една дама, но понякога ни подлагат на изпитания, за да проверят до къде би могъл да стигне личния ни егоизъм.
– Мъжкото заключение сочи, че винаги когато не им изнася, те биха могли да потърсят и нещо по-добро. Нека не забравяме статистиката, че в света има три милиарда представителки на женския пол, а сред тях се крият, както по-красиви жени, така и много по-интелигентни.
– Не всички мъже смятат, че пълнотата на жената е лош недостатък. Напротив. Колкото повече брояча набира годините им, толкова повече те не се интересуват от това колко килограма ще тежим.
– Мъжете обичат жените, които са изцяло на разположение за тяхното внимание.
– В случай, че мъж ви покани на ресторант и се държи мило с вас, както и прави лек флирт, това не означава, че той 100% ще бъде в леглото ни. Противно на очакванията на повечето жени, мъжете също ни разучават.
– Мъжете винаги забелязват външния вид на жената – както плюсовете, така и недостатъците, но ако представителите на мъжкия пол, са влюбени в жената до себе си, то те никога няма да го повдигнат на въпрос.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *