• Марс

12-годишен феномен твърди, че идва от Марс!

Борис Киприянович - феномен

Борис Киприянович идва от Марс?

Едно 12-годишно момче, което на пръв поглед е нормален малчуган хвърли света в ужас, след като сподели пред медии, че идва от Марс и знае всичко за „Червената планета“. Момчето е от Русия, като е родено в региона на Волгоград. Неговото име е Борис Киприянович, но неговите близки го наричат Бориска.

Дали момчето наистина идва от Марс или не, това ние не можем да кажем, като ще оставим тази задача на експертите, но момчето има впечатляващи знания и то не само за Марс. Любопитен факт е, че Бориска казва първата си дума едва на 4 месеца и тя е „баба“. Когато става на годинка и половина, момчето вече спокойно и без затруднения чете заглавията на вестниците, а на 2 години вече и рисува.

Разбира се, както всяко друго дете, Борис отива в детска градина, но не след дълго, учителите там забелязват неговите способности, като момчето борави с много сложни думи и имало изключителна памет. Родителите на малкия руснак също са били изумени от развитието на тяхната рожба, като предполагали, че той черпи знания от паранормален феномен.

Някои руснаци вярват, че около Волгоград има гора, която е обгърната от силна извънземна енергия, а малкият Бориска често е ходел там (може би, за да контактува с чужд вид). Майката на момчето си спомня, че още докато е бил в детската градина, той много често е сядал в стойка „Лотус“ и започвал да й разказва невероятни неща за Марс. Момчето твърдяло, че е виждало космическите кораби, че планетата не е безлюдна и си има своите обитатели, както и че е преживял огромна катастрофа, след която е изчезнала атмосферата на Марс.

Тези думи на момчето хвърлят учените в истински хаос, тъй като с момчето са проведени множество тестове и то наистина показва завидни познания, за които дори и професорите си мечтаят. Специалистите признават, че момчето няма как да знае толкова много за Марс и нямат логично обяснение защо то е толкова интелигентно. Доказателство за богатата култура на Борис Киприянович е, че след детската градина, той не е ходил нито в предучилищна, нито в първи клас, а са го прехвърлили директно във втори клас, където отново показвал завидни знания и мислене.

Вие как мислите, дали Бориска наистина идва от Марс?

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *