10 неща, които не трябва да казвате на първа среща

първа срещаПървата среща е изпит, който трябва да вземете с “Отличен”. И това не е никак трудно, ако не казвате някои “забранени” неща. Никога не казвайте на първа среща: “Бившият ми и аз идвахме тук всеки ден.” Може да си го помислите, но ако го кажете, това ще прозвучи неуместно. Новият ви ухажор ще си помисли, че все още не сте превъзмогнали бившия си приятел. А дали наистина не е така?!

Не казвай: „Колко деца искаш?“
Вярваме, че искаш не едно, а цял отбор, но за Бога не му го казвай на първата среща. Разберете дали новото ви другарче има братя и сестри и само толкова.

Не казвайте: “Аз ще ти избера салатата!” Не е необходимо да ви казваме, че това е тъпа идея. Той вероятно иска сам да си избере и салатата, и питието. Няма нужда да влизате в роля на майка още на първата среща. Изключение може да се направи, ако той сам ви помоли да го направите.

Не казвайте: “Не се качвам на автобус! Аз притежавам собствен бизнес, така че отивам да взема такси?“. Не всички имат твоите възможности, затова не парадирай с тях.

Не казвай: “Аз съм феминистка!” Това може истински да го подплаши. Да се надяваме, че вашият нов приятел няма да избяга още на първата среща. 77% от мъжете се страхуват от силните и независими жени.

Не казвай: “Няма да повярваш каква среща имах снощи!” Без значение колко весела е историята, едва ли новото ти другарче ще иска да знае дали е в списъка ти с потенциални партньори.

Никога не питай на първа среща: “Защо все още си сам?” Вероятно той ще ти отговори, че не е срещнал подходящата жена, но въпросът ти няма да му хареса. На теб би ли ти харесал?

Не казвай: “Аз съм расист и не обичам различните!” Дори това да е така, не бързай да си го признаваш пред него. Едва ли ще прозвучи добре на първа среща.

Не казвай: “Няма да оставя бакшиш!” Той веднага ще си помисли, че си стисната.

Не коментирай външния му вид. Дори да си мислиш, че си боядисва косата и скубе веждите, не го казвай за нищо на света.

Успех!

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *