Изпробвахте ли Color & Soin – боя за коса без амоняк?

Color & Soin e ново поколение натурална боя за коса, която не съдържа амоняк. Изработена на основата на растителни екстракти, тя съчетава красота и първокласна грижа за косата. Френските учени от „3 Chenes“ са се постарали да предложат най-доброто на своите клиенти, наблягайки на качеството и устойчивата формула на боя за коса Color & Soin.

Предимства пред останалите марки боя за коса

Чували ли сте свои приятелки да казват, че след употребата на боя за коса, косъмът им придобива по-здрав и силен вид? Сега това може да се случи и на Вас, тъй като Color & Soin не само покрива на 100% посивелите коси, но и притежава възстановителен ефект. Продуктът ще хидратира косата Ви, ще я направи мека и блестяща. Прекрасният ефект се постига благодарение на подхранващите вещества на растителна основа, които създателите на тази марка боя за коса внимателно са вложили. Основната защитна функция на тези природни вещества, е насочена към укрепване на кератина.

Какво съдържа тази боя за коса?

Не случайно експертите определят Color & Soin като боя за коса единствена по рода си. Както вече споменахме, този продукт не съдържа амоняк, единствено багрилата на растителна основа успяват да придадът перфектна визия на Вашата коса. Иновативната формула на Color & Soin съдържа етерични масла и растителни протеини, които придават жизненост и устойчивост на косъма.

Ето кои са най-важните и полезни растителни протеини за Вашата коса:

–          Жито – то притежава регенириращо действие.

–          Овесът подхранва косъма.

–          Царевицата стимулира растежа на косата Ви.

–          Соя- разпознаваме я с нейното реструктуриращо действие.

–          Кокосовото масло помага косата Ви да изглежда жизнена и жива.

–          Масло от розмарин- възстановява равновесието и структурата.

–          И накрая, масло от евкалипт, което успокоява.

Освен боя за коса, серията Color & Soin предлага и измиващи препарати – шампоан с нежна грижа за косата и балсам за блясък и лесно разресване. Козметиката от тази марка не съдържа вредни химикали като амоняк, силикони, резорцин и парабени.

Сподели статията

За Автора: ParS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *