Добър колеж по туризъм в столицата

Днес ще ви помогнем да намерите добър колеж по туризъм в столицата, който предлага и куп други специалности на ваше разположение. Става дума за Света Ариадна намиращ се в София – град и предоставящ уникални възможности за колежаните. Тук вие можете да изучавате компютърни технологии, туризъм, мода, анимация и какво ли още не.

Под добър ние имаме предвид, онзи колеж, който да ви даде знания, качествени преподаватели, техника и всичко, което е необходимо, за да се реализирате в дадена област. С открито лице заставаме пред вас и ви каним да се запишете при нас.

Ако искате да работите в сферата на организацията и управлението на хотели или пък сте се насочили към екскурзоводска дейност то колеж по туризъм „Св. Ариадна“ е чудесен избор за вас. Естествено никой не ви ограничава само до тази специалност като дори ви се предлага разнообразие от варианти.

Може да гласувате пълно доверие на екипа ни, тъй като ние сме лицензирано учебно заведение от Министерството на образованието. Всички документи са ни изрядни, а нашите дипломи са зачитани дори извън граница в Германия, Австрия, Италия и Испания. Каква по-добра новина от това?

Създали сме дисциплина за колежани и учители и както ще забележите при нас не се допускат каквито и да е инциденти и своеволия. Целият обучителен процес преминава в приятелска среда с усмихнати хора и желание за наука. Това ви очаква ако дойдете в нашия колеж по туризъм Света Ариадна  като записванията стават от понеделник до четвъртък.

При желание да получите допълнителни данни относно документи за кандидатстване, разсрочено плащане, нужни учебници и прочие може да проверите на нашия сайт или да позвъните на телефон 0896 220815 за директна връзка с нас. Друг вариант да осъществите контакт е посредством електронната ни поща на адрес svariadna@mail.bg където приемаме коментари, мнения, въпроси и дори градивна критика. Ще очакваме да ни се обадите.

Сподели статията

За Автора: Dimitur Jordanov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *