• Извънземни същества

Факти, които подкрепят съществуването на извънземни!

Извънземни съществаИзвънземните и като цяло всяка една свръхестествена форма на живот представляват небивал интерес за нас хората. Постоянно се водят дискусии дали те съществуват или пък не съществуват. В тази статия ще ви предложим факти, които подкрепят съществуването на извънземен живот.

1. Микрочипът в Наполеон. Когато учените изследвали черепните му останки, те били много изумени от намереният 0,5-инчов чип прикрепен към мозъчните му останки. Наполеон Бонапарт доказано е имал и своя история за отвличането си от извънземни за няколко дни през Юли 1794.

2. Сигналът УАУ! От щатския университет в Охайо един път успели да прихванат сигнал идващ от разстояние 220 милиона светлинни години. Той бил толкова силен, че веднага бил наречен „УАУ Сигнал“. Всички много се зачудили как толкова силно излъчване може да дойде при нас от толкова далеч, освен чрез някоя много напреднала технология.

3. Древни знаци за модерната технология! В Египет са открити истински йероглифи, които илюстрират нещо подобно на лодка, хеликоптер, самолет, та дори и подводница. Това според доста хора е достатъчно доказателство за посещението на извънземни при Египтяните. Те дошли със своите модерни превозни средства и оставили доста за разказване на предците ни.

4. Фосили на извънземни! Наскоро група учени откриха скала от Марс в Антарктика, която съдържа фосилизирани знаци изобразяващи нано бактерия. Ако това е оставено преди стотици хиляди или милиарди години, в какво може да са еволюирали днес тези бактерии?

5. Извънземните балони! Британски учени изпратил балон във външната част на стратосферата. Когато той се върнал, те били учудени, че върху него имало малки биологични организми. Тези организми доказали, че извънземен живот съществува, защото можели да виреят само в космоса.

6. Мистериозни радиосигнали! През 2004 година един учен изследвал група радио вълни, които идвали от космоса. Той открил, че един отделен сигнал става все по-силен и по-силен. Това може да е знак за чужда форма на живот, която се опитва да се свърже с нас, тъй като ние хората често изпращаме радио сигнали в космоса, за да се свържем с други форми на живот освен нашата.

7. Микробът от Марс! През 2002, руски учен открил микроб, който можел да издържи на невъзможно количество радиация без да умре. Тази нечувана на Земята адаптация би отнела милиарди години, за да се развие при нас, води до теорията, че този микроб може да е произлязъл от Марс.

8. Битката за Лос Анжелис. На 24 февруари, 1942 година в Лос Анжелис получили стотици сигнали за видени НЛО. В Ел Ей се притеснили, че това може да е второ японско настъпление след Пърл Харбър и веднага изпратили самолети. Интересното идва, когато този неидентифициран обект е локализиран и ударен няколко пъти от САЩ! Той не поел никакви щети и скоро изчезнал мистериозно в нощта, без никой да го е виждал повече.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *