Уеб сайтове за имоти – възможност за по-бърза продажба

Живеем в свят, които робува на високите технологии и точно поради тази причина, когато човек търси или продава нещо той първо го публикува в интернет. Защо? Ами защото много хора всеки ден влизат в интернет точно с тази нагласа да потърсят или продадат нещо, което не им е нужно. Ако имате имоти за продажба и искате да ги продадете по-бързо, то публикувайте ги в интернет. Там има специални уебсайтове, в които можете на дълго и на широко да представите вашите имоти, така че да събудите любопитството на бъдещите купувачи. Да ги накарате да искат да ги посетят, а защото не и да ги купят. Но първо трябва да откриете сайтове, които предлагат безплатно публикуване. Разбира се те не са един или два, само трябва да ги откриете и да се регистрирате в тях.

След това както вече казахме, за да предизвикате желанието на някого да ви се обади и да попита за вашите имоти, трябва да ги представите в най-добрата светлина, като описание, снимки, а дори в някои сайтове може да се добавя и видео клип. Каквото и да си говорим нищо не привлича вниманието на клиентите толкова, колкото цената. Изключително важно е да обявите коректна цена, защото ако тя е прекалено висока, т.е. надценили сте вашите имоти, има голяма вероятност никои да не прояви интерес към вашето имущество и продажбата да ви отнеме години. Ако пък е прекалено ниска в сравнение с останалите оферти на пазара, то или ще има прекалено много желаещи и в крайна сметка вие ще бъде ощетени от по-ниската продажба цена. За това, преди да обявите цената, която желаете, е най-добре както се казва да си сверите часовниците с другите обяви на имоти.

Как да определите правилната цена?

Факторите, които оказват влияние върху цената на имотите са много:

  • Географско местоположение
  • Изложение на имоти
  • Възраст (ново или старо строителство)
  • Използвани материали (панел или тухла), ако продавате вашия дом
  • Обзавеждане – с или без
  • Допълнителни екстри като топло и шумоизолации и други

Определяйки подходяща цена и представяйки подробно вашите имоти, можете да сте сигурни, че ще привлечете вниманието на много интернет потребители, които си търсят нов дом и са готови да се споразумеят с вас.

Не губете време, а направете първата крачка сега. Посетете Imotifree.bg, регистрирайте се и публикувайте обяви за вашите имоти безплатно.

Сподели статията

За Автора: Костадин Петров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *