• спорт

ТОП 10 на дейностите, които изгарят най-много калории

изгаряне на калорииТърсите най-доброто упражнение за изгаряне на калории? Мечтаете да губите калории, без да се налага да тичате с часове на стадиона и да се потите в залата. Има толкова много дейности, които горят калории с лекота. Можете да изгаряте по 500 калории на час, без да се усетите с подходящи физически дейности.

И все пак, за да отслабнете, трябва да намалите броя на калориите за сметка на физическата активност. Няма как да приемате по 5 000 калории на ден и да искате да се вталите. Най-добре е да комбинирате лек хранителен режим с добра физическа активност. Това е най-успешната формула за трайно отслабване.

Ако намалите приема на калории с 500 на ден, а дневната ви тренировка изгаря по 500 повече, то теоретично това ви гарантира по-слаба фигура само след една седмица. Така ще загубите напълно безопасно част от теглото си, без това да застрашава здравето ви.

За да проектирате най-добрата и ефективна тренировка, ще ви се наложи да се съберете информация за същността на фитнес упражненията, изгарянето на мазнините, ролята на протеините и различните добавки. Ако знаете точно колко калории ще загубите с всяко упражнение, това ще ви стимулира допълнително. Предлагаме ви някои дейности, които водят до бързо изгаряне на калории. Важно е да бъдете мотивирани и последователни в тази на пръв поглед трудна задача.

913 изгорени калории с ролери. Ще изгорите 986 калории за един час с любимите си ролери.

730 изгорени калории с таекуондо. Така не само ще изгорите ненужните калории, но и ще стегнете тялото си. За един час ще се почувствате като богиня.

730 калории ще загубите със скачане на въже. Скачането на въже стяга задните части по брилянтен начин. Ако скачате всеки ден, ще се сдобиете с перфектното дупе, на което ще завиди и латино дивата Дженифър Лопес.

657 калории губите с бойните спортове. Обичате ли карате?

584 изгорени калории с джогинг. Всички знаем колко е полезно да се тича всяка сутрин. Ако го правите на гладно, никога няма да имате проблем с обмяната на веществата.

511 изгорени калории с…туризъм. Да! Губите калории дори когато се забавлявате по време на почивката си.
Точно толкова калории ще загубите с федербал, а и ще се почувствате като момиченце. Помните ли колко обичахте да играете федербал с приятелките си през ученическите си години?

511 изгорени калории с танци. Тези от вас, които обичат да танцуват, лесно ще се сдобият с по-слаба фигура. Просто трябва да танцувате всеки ден по 1 час.

511 изгорени калории с аеробика.
Да не забравяме и за секса! С креватната гимнастика се губят калории, но дали можете да издържите цял час?!

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *