Тенденциите при дамските обувки за сезон есен/зима 2013

За голяма част от жените, дамските обувки са неделима част от гардероба им. Всяка жена има минимум 3-4 чифта обувки за всеки един сезон от годината.  Тези от тях, за които обувката се е превърнала в маниакалност, купуват обувка за всяко едно облекло, съчетавайки я с модерна чанта с цвета на обувката. Модата при обувките се мени по-често от колкото при дрехите, затова живота на една обувка не е много голям.

За обувките често сме свикнали да чуваме „влюбих се в тях“ или „невероятни са“, но в повечето случаи са поредния чифт, който в момента на покупката са неповторими и единствени. Всеки нов чифт обувки е, като живота на една връзка, в началото са интересни, нови и бляскави, след известно време започваш да се вглеждаш в недостатъците им и започваш да им търсиш кусури, накрая на употребата им си мислиш как да ги смениш за следващия чифт. Разбира се има вероятност да попаднете, както на правилният чифт обувки, така и на правилният партньор, които да ви служат дълги години и да са до вас.

Студеното време ни напомня, че е време да направим един ъпдейт на гардероба си, като си закупим нов чифт пухкави боти или ботуши от естествена кожа. Вдъхновени от новите колекции за есен/зима 2013 избора на зимни дамски обувки става доста труден. За да ви помогнем в избора на обувки ние ги селектирахме, като ви предлагаме пет най – популярни модела.

Тази зима обувките на платформа са много подходящи за ежедневието. Освен, че са много удобни те са и изключително модерни. При тях можете да избирате между спортен вариант или малко по – строг вариант, в зависимост от вкуса на дамата. Другата обувка, която трябва всяка една дама да има в гардероба си, са елегантните боти. Те са подходящи, както за излизане с приятелки, така и да отидем с тях до работата си. Сега комбинацията от два цвята е много актуална, тъй като е по – лесно да съчетаем дамските боти с повече цветове дрехи в гардероба си. За по – ексцентричните, отново се завръщат мото ботите, с акценти, като метални елементи, каишки и др, а също така, отново се завръщат и кубинките.

Доказателство, че можем да постигнем стилна и елегантна визия и без ток, го доказват моделите боти без ток, съчетани с елегантен черен панталон. Всяка зима няма как да мине без чизмите, ето затова си изберете един чифт и го носете с удоволствие и му се радвайте. Сега може би е късно за пазаруване, но утре магазините отварят и вие сте готови да намерите своята нова находка, а може би няма да бъде само една?

Сподели статията

За Автора: massimo_moratti

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *