• разнообразен секс

Сънят ни кара да правим разнообразен секс

Сигурно ви се е случвало да имате някой странен еротичен сън, който после да искате да превърнете в реалност. Е, не се учудвайте, не сте единствените, на които това им се е случило, тъй като ново проучване на „LoveHoney“ е установило, че нашите сексуални апетити се вдъхновяват именно от сънищата.

Била е проведена анкета, в която са участвали около 2000 души и 93% от гласувалите в допитването са отговорили, че имат еротични сънища, а дори 25% от тях, са сънували, че правят секс няколко поредни дена.

Интересното е, че 59% от участниците в анкетата са споделили, че са се опитали да реализират мокрите си сънища, а много често се случва така, че те са пожелали половинката на ближния си.

Сред най-честите еротични фантазии са бившето гадже, колега или колежка от офиса, а също така и някоя световна знаменитост, като това едва ли е изненада за някой. Друг интересен момент е, че 1/4 от анкетираните са признали, че са имали мокри сънища с близък човек, от когото по принцип не са привлечени сексуално в реалния живот.

Еротичен сън

Сбъдвате ли еротичните си сънища?

Тази тенденция е по-силна при жените (55%), отколкото при мъжете (28%).

Изненадващо или не, 69% от участвалите в допитването са заявили, че след поредният еротичен сън имат голяма нужда от секс, а цели 99% признават, че мокрите сънища им носят голяма наслада.

Разбира се, учените все повече работят върху създаването на технология, която да контролира сънищата ни и дори вече има няколко подобни изобретения на пазара, но манипулирането на мозъка не е много лесна задача, така че ще трябва да почакаме още няколко годинки, преди да успеем наистина да диктуваме сънищата си.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *