• Студено кафе

Студеното кафе е ключът към добрия секс!

Студено кафе

Студеното кафе стимулира половата активност

Кафето е сред най-популярните стоки в цял свят и не случайно само продажбите на петрол изпреварват тези на кафето. Всички сме свикнали рано сутрин да консумираме от топлата черна напитка, като учените дори доказаха, че и следобедната доза кафе е много полезна както за мозъка, така и за цялото тяло.

Кафето е мощен антиоксидант, като в 1 чаша от тази напитка се съдържат много повече полезни вещества, отколкото в 1 кг. портокали. Разбира се, прекомерната употреба не е препоръчителна, но в умерени количества, тази вълшебна напитка може да ви накара да се чувствате чудесно, а освен това бори някой видове опасни заболявания.

Сега обаче е открита и нова функция на кафето, която е много важна за голяма част от хората. Американски учени са направили много интересно проучване, в което са участвали над 200 доброволци. Повечето от тях са споделили, че имат сексуални проблеми, а учените са им препоръчали в продължение на 1 месец да консумират кафе, но студено. Това е доста интересен метод, тъй като всички сме свикнали да пием кафето горещо, но разбира се то може да се консумира и студено, под формата на фрапе или нещо друго.

Оказва се, че кофеиновата напитка е мощен стимулант за половите хормони както при мъжете, така и при жените. След едномесечният тестови период, 70% от мъжете са признали, че сексуалният им апетит е увеличен. Приблизително 15% са тези, които са забелязали, че ежедневната употреба на студено кафе е увеличила продължителността на половият акт.

Около 50% от жените също са признали, че докато са пиели студено кафе, техният сексуален интерес към противоположният пол се е увеличил, така че не е лошо да пробвате този метод и след 1 месец да прецените сами дали има ефект или не.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *