• Жени

Странни навици на жените, които влудяват мъжете!

женски навициЖените имат куп навици, които ние мъжете не разбираме въобще. Жените може да намерят тази статия за малко иронична, но определено е и доста забавна. Може би с някои от тези факти ще преувеличим, но във всеки един от тях има известна доза истина. Ето някои от най-странните женски навици, които се пръскат от странност!

1. Жените винаги си слагат червило или някой продукт за мигли с отворена уста. Когато си затворят устата или просто се опитат да го направят, веднага се появява едно голямо петно някъде по тях!

2. Жените винаги захвърлят телефона си в чантата, а веднага след това полудяват когато звънне, защото не могат да го намерят във всичката тази бъркотия!

3. В женската чанта винаги има място за още нещо! Женските индивиди пъхат и тъпчат всякакви неща, които могат да се окажат много ненужни, но все някога пък могат да потрябват за нещо и трябва да са под ръка. Този момент никога не идва…

4. Жените обичат да поставят всичко на „правилното“ място и хокат мъжете, за да правят същото. Те обаче след това забравят правилното място и се започва с голямото търсене.

5. В банята винаги трябва да има поне 2 или 3 вида шампоан за различна коса, защото тя се променя, още няколко кутии с крем за лице, защото той винаги трябва, душ гелът трябва да е много специален за нежната им кожа, а на края не използват повече от половината неща, които са наредили!

6. Жените винаги бързат! Забелязвали ли сте когато си търсят ключовете докато те са в ръката им или когато търчат и питат всички за слънчевите си очила, докато те са на главата им?

7. Няма жена (за съжаление вече почти няма и мъж), която да не се огледа в огледалото преди да излезе навън и да не си каже, че това ще е перфектната позиция за селфи.

8. Две жени могат да правят много неща заедно и да са много близки помежду си, прекалено близки! Това обаче не ги прави обратни. Е виж, ако видят двама мъже да танцуват в бара, клюката веднага ще тръгне.

9. „Скъпии, никога нямам какво да облека, хайде да отидем до мола да си купя нещо за довечера“. И съвсем случайно, това нещо не бива облечено втори път, както 13-те хиляди останали дрехи в гардероба.

10. Защо по дяволите жените сресват косата си преди сън?

11. Защо всички момичета обичат да ходят до тоалетната заедно? Какво толкова си говорят там?

И за финал… Как може жените да си мислят, че всичката бира има еднакъв вкус? Ей това не мога да си го обясня!

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *