• сънища

Сбъдват ли се сънищата?

Навярно много хора се вълнуват от въпроса, дали сънищата се сбъдват, като последните проучвания на астролозите сочат, че от основно значение за това, дали ще се сбъдне даден сън е именно зодията. Представителите на всяка зодия, могат да разберат какво да очакват от сънищата си, като съществуват 4 групи, а ето кои са те:

Огнени зодии – Лъв, Овен и Стрелец

Тези 3 зодии се характеризират с особено богато въображение, като техните сънища доста често се сбъдват и са много реални. Ако сте лъв, овен или стрелец обаче, трябва да знаете, че сънищата ви могат да се сбъднат, единствено ако се отнасят за вас самите, а не за околните. Притеснителни са сънища, свързани с огън или пламъци. При представителите на зодия лъв, много често сънищата са подвеждащи, така че не  се предоверявайте.

Земни зодии – Козирог, Дева и Телец

Астролозите са установили, че земните зодии не обръщат внимание на сънищата си, като най-често сънуват животни. Сънищата на Козирог, Дева и Телец, често са свързани с неща от реалния живот и не е изключено да намерят отговор на наболял въпрос, именно докато спят.

Въздушни зодии – Везни, Близнаци и Водолей

Ако сте представители на някоя от тези зодии, не подценявайте сънищата си и обръщайте особено внимание на тези, свързани с числа и букви. Близнаците да анализират сънищата, в които присъстват близки и приятели, везните пък могат да открият някой отговори на любовна тема, докато водолеите могат да „видят“ предстояща промяна.

Зодии

Не подценявайте сънищата

Водни зодии – Риби, Рак и Скорпион

Това са зодиите с най-силно изразени пророчески способности. Представителите на зодия риби, често получават видения в съня си, засягащи деца или печалби, които до голяма степен се сбъдват в реалния живот. Хората от зодия рак, трябва да внимават за сънища, свързани с пътешествия, докато скорпионите да обръщат внимание със сънищата, отнасящи се за образование.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *