Румънският Black Friday в България

black_friday27.11.2013 – Платен репортаж по българска телевизия ни показва как на 29.11.2013 г. за първи път в България ще има акция Black Friday в супер якия онлайн магазин emag.bg. Еми готино е, българина има нужда от това. Някоя друга пералня или Айфон петица. Що не. Скатал някой лев през годината и сега да ги опука в този черен петък.

Wooooooow 29.11.2013 – Всички са залегнали над лаптопите и таблетите и рефрешват страницата за да се докопат до нещото. Направо като по Американски биха разбили врата на магазина. Е и аз, барабар Петко с мъжете, стъпих на F5 и се почна. По едно време с колегата започнахме да гледаме amazon.com. Няма да повярвате колко съвпадения на предлаганите продукти открихме. Но да речем, че Амазона са копирали от Емага. Колко нещо се разпродаде, страшна работа. Не ми се иска да ви цитирам данните изнесени от emag. Абе гладен народ. Гладен ама не за духовна храна ами за далавера и евтиния.

Е да бе, купих си, да не остана с празни ръце.

Имейл:

Благодарим за направената поръчка Мартин Колев!

Доставката ще бъде на 03-12-2013, на адрес: Ул. …………София, София-град.

Искаше ми се да не ме яд толкова за забавянето на поръчката, но уви. Ще кажете какво пък толкова, айде сега, закъсняли малко хората. Е да де, ама ние все така казваме за всичко. Ден да мине друг да дойде.

Еми оказа се, че на 03.12 е дадена поръчката ми на куриер и следователно я получих на 04.12.. А упътването за използване беше на …… език. Вие се сетете.

04.12.2013 – Screen Shot 2013-12-06 at 12.04.12 PMВ бързината в онзи черен петък обаче съм пропуснал това, че ще имам нужда от още нещо за да ползвам така желаното нещо. Реших преди да го поръчам да видя кога ще бъде доставено. Според услугата на сайта доставката щеше да бъде утре след 10. Поръчвам.

Нов ймел :

Благодарим за направената поръчка Мартин Колев!

Доставката ще бъде на 06-12-2013, на адрес: Ул…………………, София, София-град.

Днес е 06.12.2013, за съжаление нямам доставка. След разговор с консултантка на emag се оказа, че нещото не е взето от куриер. Оправданието беше – Ами миналата седмица имахме Black Friday и малко се забавяме с поръчките.

Това е от мен. Пожелавам на всички които са в моето положение, а и тези които щяха да бъдат, другия Black Friday да го направят в Амазон или най-добре в Wallmart.

Până de curând
(Google Translate)

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

2 thoughts on “Румънският Black Friday в България

  1. Цецо
    10.12.2013 at 12:35

    Няма кво да си говорим, в България всичко е скапано, онлайн бизнеса също е под всякаква критика. Предният ден вдигат цените, после хоп Black Friday и огромни намаления. Да, ама НЕ! Намалят нещо с 20 лв. и се перчат мега яките промоции. Пък повечето неща са внесени от Китай на 3 пъти по-ниска цена…

  2. Мирослав
    06.12.2013 at 22:28

    Е как да ти кажа, всичката ни работа е такава. Услугите ни за жалост са такива и едва ли ще има подобрение, защото и така си вървят нещата. примиряваме се с такива дребни неща защото имаме други по важни, уж. Успех с нещото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *