Разгледайте нощна София с кола под наем

rent-a-carНощна София представлява прекрасна гледка за всеки гост на града. Често се случва така, че точно когато пристигнем в столицата, личния автомобил е на ремонт или пък сме услужили на дъщерята, която толкова много обичаме. Разумното решение в този случай е наем на кола от специализираните фирми.

В големия град можете да намерите много оферти за rent a car, с чиято помощ да стигнете до всяка точка, която ви интересува. Шофирането през нощта е едно красиво изживяване, което не бива да пропускате. Красивите неонови реклами, светлините от хотелите и заведенията, хората по улиците и въобще атмосферата като цяло заслужава вашето внимание.

Най-бързият начин за наем на кола, е като отидете на Летище София и потърсите офиса на нашата компания GRent. Веднага ще бъдете упътен и час по-скоро ще се сдобиете с желаното возило. Преминава се през процедура по подробно оглеждане на автомобила и изготвяне на т.нар. приемно-предавателен протокол. Следва заплащане на таксата за наем и сте готови.

Пред вас ще бъдат предоставени автомобили от различен клас, сред които икономичен, компактен, голям, комби, джип, миниван, лукс и специален. Работим с най-добрите марки коли като Mercedes, BMW, Audi, VW, Toyota, Peugeot, Renault и още именити производители.

Превозните средства в нашия автопарк предлагат на водачите високо ниво на безопасност, пълен пакет от удобства (CD, GPS, Airbag), а вие може да поръчате и допълнителни екстри като зимни гуми, детски седалки, вериги и прочие оборудване. Всичко това се случва с любезното съдействие на rent a car фирма GRent.

И ако всичко това ви се струва малко ви даваме възможността да използвате наш шофьор за разходката си в София. Обученият водач ще бъде с вас както през деня, така и през нощта и ще ви закара там, където му кажете. За да научите повече за тази или друга наша услуга посетете официалния ни сайт адрес, към който ще откриете в тази статия.

Сподели статията

За Автора: Dimitur Jordanov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *