• подходящ мъж

Разберете какъв е мъжа по очите му!

Жените си мислят, че могат да познаят един мъж по неговото облекло, държание или пък по банковата му сметка. Истината е, че можете да разберете много за един мъж и то само от цвета на неговите очи. Цветовете по принцип си имат индивидуално енергийно излъчване, а когато става въпрос за цвят на очите, те също могат да определят характера на човека.

Последните научни изследвания гласят, че мъжете със сини очи са големи авантюристи и обичат да експериментират. Те си падат по разнообразен секс, честите промени и ексцентричните преживявания.

Според учените, мъжете със сини очи са най-склонни към изневяра, като търсят предимно жени със сини очи. Това се дължи на факта, че мъжете виждат в синеоките дами сродни души, но ако бъдат излъгани, то е много вероятно да не погледнат повече жена със сини очи.

Ако искате добър партньор в леглото, то най-добре да си намерите мъж с черни очи, тъй като те се справят най-добре под завивките. Чернооките представители на силният пол обаче са много похотливи и често обичат да имат връзка с няколко партньорки, а освен всичко останало, те много умело крият авантюрите си. Мъжете с черни очи обичат секса и са влюбчиви, но са и много ревниви, като пазят яростно жената на сърцето си.

Мъжете с кафеви очи пък са притеснителни и лесно можете да ги впечатлите. Те се вълнуват дори от най-малкият жест, като обичат да ги глезят. Ако си намерите мъж с кафеви очи, със сигурност ще ви се наложи да му угаждате, ако искате да сте щастливи.

Очите

Познайте мъжа по очите му

За мъжете със зелени очи пък се смята, че излъчват неподправен чар и са най-привлекателни. Те обаче са и много непредсказуеми, като могат да ви обичат много силно, но могат да бъдат и крайно безразлични. Ако сте по-консервативно настроена жена е препоръчително да избягвате мъжете със зелени очи, тъй като този тип мъже са много провокативни и прекалено взискателни.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *