• Изневяра

Представителите на коя зодия изневеряват най-често?

зодия изневерява

Коя зодия изневерява най-много

Астрологията е една много интересна наука, но всъщност е спорно дали това наистина е наука. Астрологията произлиза от древна Гърция, като самата дума „астро“ означава „звезди“, а „логия“ означава „изучаване на“, като тази така наречена наука е сбор от навици и суеверия, при които се разгадава разположението на звездите и се определя човешката съдба, което си е доста странно и много нереално.

Но както и да, да кажем че е прието астрологията да е сравнително точна наука, която може да ви предскаже хороскопа. Тук обаче няма да разглеждаме хороскопа, а самите зодии и по-точно кои от тях са най-склонни към изневяра. По принцип, скорпионите се носят с най-лоша слава и се предполага, че те изневеряват най-много. Представителите на този зодиакален знак са палави, страстни, дори и леко перверзни, но всъщност не те са големите кръшкачи.

Изненадващо или не, най-много изневеряват мъжете, представители на зодия риби. По принцип рибите са кротки животинки, но това май не се отнася за всички от тази зодия. Според водещите астролози, мъжете риби имат изключително разнообразно и богато въображение, като все някак си намират начин да осъществят своите сексуални фантазии. Рано или късно, мъжът риба намира начин и подходящият партньор, с който да изпълни своите мераци и да разнообрази сексуалния си живот.

За жените пък се смята, че най-неверни към половинките си са представителките на зодия близнаци. Те са много контактни, чаровни, любвеобилни, но и двойнствени, така че не можете да им имате доверие. Жените близнаци са чувствителни, на моменти неуравновесени, а понякога и дребнави. Те, също като мъжете риби си намират начин да си хванат някой нов партньор, с който да прекарат една или няколко вечери и после отново да се върнат към половинката си.

Е, с оглед на двете зодии, които изневеряват най-много, трябва да кажем, че представителите на зодиакален знак везни са най-верни и на тях може да се има доверие. Ако си търсите нова половинка, то не е лошо да се замислите за зодията, но пък при всяка зодия има изключения, а и както вече отбелязахме, това не е точна наука и е спорно до колко е вярно всичко.

 

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *