Предпазни табели за строителни обекти

В случай, че се нуждаете от предпазни табели за вашите строителни обекти, ние от фирма „Трафик пътна сигнализация“ ще ви ги осигурим и то на добра цена. Въпросните знаци сигнализират за опасност или забраняват на външни лица да влизат в дадена зона.

Ограничителните табели включват забрана за тютюнопушене, докосване (до уреди и транспортни средства), разходка на домашни любимци, носене на метални предмети и т.н. Имаме и знаци, с които обозначаваме електрическите уредби и високото напрежение.

Често при нас идват фирми, които се интересуват от указателни табели, които сочат към входовете и изходите на дадената кооперация. Ние можем да ви предложим пълен асортимент от висококачествени продукти, които ще задоволят всичките ви капризи.

В производствения процес използваме само екологосъобразни материали, като целим да запазим околната среда. Именно поради тази причина имаме куп доволни клиенти, които и до днес продължават да работят само и единствено с нас. До този момент ни потърсиха собственици на подземни паркинги, ръководни органи и институции, частни предприятия и други.

Освен указателни табели, пътни знаци и маркировки, ние добавихме предпазни ограждения, съоръжения за паркови пространства и не на последно място предупредителна сигнализация за детски площадки и училища. Пълния списък с оферти сме публикували във фирмения ни сайт, който може да видите тук. В него са изписани и контактите, на които да ни потърсите за допълнителна информация относно цени, продукти и услуги.

Няколко финални думи …

Наши табели може да се срещнат навсякъде в България било то във фирмени сгради, градски пътища или подземни обекти. Винаги се чувствайте добре дошли да се възползвате от атрактивните ни предложения за знакови системи, хоризонтална маркировка и прочие сигнализационни помагала.

Вярваме, че заедно ще се погрижим за пълната безопасност на вашите работници, водачите на моторни превозни средства, парковете и всичко, което ни заобикаля. Готови сме да ви посрещнем по всяко време, тъй че заповядайте.

Сподели статията

За Автора: Dimitur Jordanov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *