• татуирана мацка

По-лесни ли са жените с татуировки?

жени татуировкиНай-новата тенденция и мода сред малки и големи, както и сред повечето звезди, е татуирането. А и какво лошо има в прекрасните красоти, които полагаме за вечни времена на тялото си?! По мнение на фенове на боди арта татуировката е още един начин да изразиш себе си, именно затова повечето потребители на прекрасните рисунки, татуират нещо определено, което да ги отличава от останалите, влагайки конкретна скрита символика. Или иначе казано, ако спрете някого на улицата и го попитате защо е татуирал точно това върху себе си, в повечето случаи той ще ви отговори, че това е с някаква специална цел. Оказва се обаче, че татуировката не е единствено мерило на характера и спомена, но и мерило на сексуалността при жените. Или поне до този извод стигнал екип от френски учени.

Новото проучване на френските специалисти твърди, че наличието на татуировки при представителки на нежния пол значително улеснява интимните взаимоотношения. Това е заключението на учените, след като експериментът бил проведен под формата на анкета на плажовете на Бретан. Във въпросната анкета взели участие 11 студентки, които били смятани за най-привлекателните от общо 58 участнички. За целта трябвало момичетата да посетят плажа 20 пъти, като при половината от посещенията те трябвало да носят временна татуировка, а при останалите трябвало да бъдат естествени.

Чрез този експеримент френските учени доказали, че при наличие на татуировка, девойките привличали значително повече внимание към себе си, отколкото в останалите случаи при които не притежавали такава. Също така момичетата споделили, че в дните в които носели временни татуировки, са получили доста повече неприлични предложения, отколкото в останалите дни. В експериментът освен студентките, взели участници и 400 мъже, които трябвало да попълнят анкета, състояща се от няколко въпроса. Мъжете трябвало да отговорят на въпросите, дали биха излязли с някоя от участничките и с коя от тях биха искали да имат интимни взаимоотношения. В края на анкетата те трябвало да оценят по скала привлекателността на студентките.

На финала на проучването се установява, че силният пол е в пъти по-привлечен от жени с татуировки, отколкото от жени без такива. А жени, които притежават рисунка по тялото, са много по-склонни на интимни взаимоотношения отколкото такива, които нямат.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *