• съвети за дълги крака

По дълги крака?! Ето как!

съвети за дълги кракаОказва се, че не е толкова трудно да се превърнете в дългокрака мадама. Трябва да знаете, че избора на дрехи, които визуално да издължат фигурата ви без наличието на високи токчета, би било трудоемка задача за всяка една от вас, особено ако майката природа ви е дарила с къси крака. Ето няколко трика за това как да направите така, че вашите крака да изглеждат по-дълги, отколкото всъщност са:

Купете си широки панталони

Тесните дънки, разбира се, изглеждат секси. Ала без подходящи обувки, които да са на високи токчета (изключваме платформата в този случай, тъй като тя прави кракът да изглежда тежък), краката ще изглеждат като същински трупи. Затова изберете широки панталони и високи обувки, а тенденцията от 70-те години и сега е шик. Подходящи са панталони с висока талия.

Носете макси рокля

Мислите си, че когато ръстът ви е нисък, а краката ви къси, носенето на макси рокля е противопоказно? Ще изглеждате смешно, дори банално? Е, оказва се, че съвсем не е така. За целта просто трябва да изберете правилната макси рокля. Например такава, при която коланът не е на талията, а малко под гърдите. Това, също като панталоните с висока талия, ще спомогне за издължаване на вашата фигура.

Използвайте правилни обувки

Най-лесният начин да удължите краката си е, чрез използването на обувки с токчета. Вие можете да постигнете този ефект, доверявайки се на обувки в по-светли цветове или такива, близки до цвета на кожата. Ако сте жена, която е далеч от носенето на високи токчета, то тогава използвайте обувки или маратонки с леко повдигната пета.

Играйте с цветовете

В случай, че искате мини поли и макси роклите не ви съблазняват, то тогава използвайте играта с цветовете. За перфектност през лятото, изберете например светлокафяво или бежово. Изберете оттенък на полата, който да бъде по-близък до цвета на кожата ви. Това със сигурност ще ви осигури още няколко сантиметра.

Сподели статията

За Автора: Цветан Славчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *