• Йоркширски териер

Породата на кучето му ще ти подскаже какъв човек е

породата на кучетоСмяташ, че това е маловажно и няма да ти помогне да опознаеш новото си другарче?! Грешиш! Породата на кучето му ще те ориентира какво да очакваш на любовното поприще и ще ти разкрие черти от характера му.

Териер
Тези кучета са хипер активни и собствениците им обичат динамичния живот. Този мъж може да изглежда сериозен, но крие страхотно чувство за хумор. Ако искате да го превърнете в добро момче, ще срещнете много трудности. Той ще настоява да запази личната си свобода. Обича ли ви обаче ще ви остане верен до край. Щастливки!

Лабрадор ретривър

Това куче е наистина обаятелно. Представяме си как собственикът му хвърля топка за тенис и го кара да му я донесе, облечен с риза и с каишка в ръка. Разбира се, той може да бъде и непредвидим и спонтанен, но не му е в кръвта. Кучето му може и да се подава на дресировка, но не и той! Не се опитвайте да си играете с него, ако не искате да го загубите.

Гонче
Гончетата често имат страх от раздяла и могат да подлудят съседите, когато ви няма. Но като истински родител, собственикът му обича косматото си приятелче. Той няма нищо против миризливите целувки на любимото си куче и му отговаря със същия ентусиазъм. Този мъж ще стане страхотен баща и определено е готов за семейство. Най-щастлив ще се чувства сред любимите си хора и… любимото куче.

Чихуахуа
Има 90% вероятност това куче да е останало от връзката му с бившата приятелка. 10% вероятност си оставяме просто този мъж да има страхотно чувство за хумор. Независимо от причината за съжителството му с това нежно куче, той вероятно е уверен в мъжествеността си и в способността си да ви спечели.

Пудел
Ако откриете, че вашият човек е горд притежател на пудел, не се тревожете. На теория това може да означава, че той обича толкова много кучетата, че няма проблем с тази нежна порода. Не е изключено и палето просто да му е подарък.

Каква е породата на домашния му любимец? Споделете с нас.

Сподели статията

За Автора: Martin Kolev

Купете си клетка за хамстер и си свиркайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *