Пет причини да изберем малки индустриални прахосмукачки

Когато избират прахосмукачка за своя дом повечето хора се насочват за покупка в близката верига хипермаркети за бяла и черна техника. Това, което е малко познато на потребителите е, че съществуват перфектни прахосмукачки за домашно ползване, които са предназначени за индустриалния пазар. Да, повечето от вас ще забележат първо разликата във външния дизайн на машините, но това все пак не е водеща причина да си купите нова прахосмукачка, нали? Тук търсим по-различни предимства, като функционалност, качество всмукателна мощност.

Ето и основните предимства, които имат индустриалните прахосмукачки:

Достатъчно дълги кабели

Почти всички индустриални прахосмукачки имат много дълги кабели. Така съвсем безпроблемно и лесно можете да почиствате по-големи площи, без постоянно да включвате и изключвате машината и да търсите най-близкият контакт с ел. захранване.
Цялото жилище е почистено за много по-малко време!

Безпроблемна работа и издръжливост

Вероятно има и такива, които са готови да спорят, но ние сме категорични, че домашните прахосмукачки са в пъти по-шумни от индустриалните. Моделите за индустрията са изработени за поемане на по-голям обем от работа. Следователно можете да се досетите, че една домашна прахосмукачка не би издържала на това натоварване дори два месеца

Мощност

Всички модели индустриални прахосмукачки са много мощни и издръжливи. Те са създадени, за да почистват големи количества работни отпадъци като течности, масла, прах, горещ флюз и други. Това означава, че те биха се справили с почистването на домакинството с лекота.

Поддръжка

Доста често фирмите, които имат такива прахосмукачки споделят, че сами се справят със смяната на частите, защото този процес е изключително опростен. Индустриалните прахосмукачки са направени така, че да могат лесно да бъдат разглобени и отново сглобени. Контейнерите им за отпадъци са в пъти по-големи от торбичките на домашните прахосмукачки, а това ги прави изключително удобни и практични за домакинството.

Цена

Обикновено не са много клиентите, които са чували за съществуването на малки индустриални прахосмукачки. Това е така, защото до момента те не бяха широко рекламирани. Хубавото е, че вече хората ги препоръчват един на друг, което говори за тяхната ефективност и начин на работа. Ако направите сравнение между по-скъпите прахосмукачки за домашна употреба и някой от моделите на малките индустриални прахосмукачки ще се убедите, че цената е в полза на вторите.

Повече информация и подробно представяне на отделните модели индустриални прахосмукачки, можете да намерите на http://delfinvacuums.bg/

Сподели статията

За Автора: Костадин Петров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *