Пвц дограми от Пласт Маркет

Пвц дограми от Пласт Маркет

Защо е важно монтирането на пвц дограми вкъщи?

Избирайки поставяне на пвц дограми в помещението, което обитаваме, ние правим една много добра дългосрочна инвестиция, като си осигуряваме комфорт, уют, надеждност, сигурност, както и задържане на стайната температура.

С монтирането на пвц дограми, ние се лишаваме най-сетне от остарелите ни пропускащи влага и вечно духащи през студените месеци прозорци, ограничаваме шума, като се изолираме до поносима степен.

Какъв стъклопакет трябва да изберем?

През последните години като избор за остъкляване, като че ли нискоенергийните стъклa добиха широка популярност. Те се наричат още стъкло четири сезона, като това всесезонно стъкло има от едната си страна тънко покритие от метал. Представлява едно значително подобрено нискоемисийно стъкло, което се оказа доста предпочитано сред масата хора през зимните, а също и през летните месеци, заради добрите си показатели и ефективност.

С какво се отличават нискоемисийните стъкла при новите пвц дограми?

Въпреки че нискоемисийите стъкла пропускат слънчевите лъчи в стаята, те всъщност не позволяват на топлинните лъчи да  се пропуснат  извън нея. Това качество е от изключителна важност, особено в студените месеци, през които основната цел е затопляне на помещението и съответно поддържане на тези нива на топлина. Недостатъка на нискоемисийните стъкла са по отношение на летните сезони, тъй като тогава те запарват. За тази цел, изборът на всесезонно стъкло би бил най-удачният избор, тъй като, както си личи от самото му име, всесезонното стъкло има еднаква ефективност и през летните, и през зимните месеци.

Такова сезонно стъкло по принцип върви в комбинация с обикновено бяло стъкло, чиято дебелина е 22мм, което се  приема като нещо стандартно в нашата страна. Резултатът от това е много добра светло-пропускливост, осезаемо съкращаване на месечните ви разходи за охлаждане, съответно и за отопление, а също и намаляване на ярките отблясъци. Нещо повече, по този начин вие си увеличавате  процента на отразяване на слънчевата светлина до цели 70 %.

Сподели статията

За Автора: Блогър - Кирил Йовев

Аз съм блогър. Моят блог е с адрес http://eu-bloger.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *